Arkadaşlar bazı kişilerin CS:GO'su daha canlı, bunu nasıl yapıyorlar? Sweetfx ban sebebi olduğundan dolayı kullanmıyorum. NVIDIA freestyle kullanmak istiyorum ban yerim diye korkuyorum. (sweetfx kullanmam onunla ilgili yorum yapmazsanız sevinirim.)
NVIDIA Denetim Masası ayarlarından digital vibrance yükselterek yapıyorlar.
Hangi ayarı yaptınız?Nvidia ve ya Amd ekran kartının driver ayarlarından yapıyor, ben 1 yıl kadar kullandım gözü çok yoruyor kullanmanı tavsiye etmem. Gözüm bozuldu hatta bunun sebebi renk ayarı olabilir.
Evet bunu bende yapıyorum ama diğerleri gibi canlı olmuyor.
Hangi ayarı yaptınız?
Bu videodaki gibi yapabilirsin ayarları.
Bu videodaki gibi yapabilirsin ayarları.
Bu CS:GO'dan kaldırıldı ben o yüzden korkuyorum ban yerim diye.
Bu CS:GO'dan kaldırıldı ben o yüzden korkuyorum ban yerim diye.
Uzun zamandır ban yer miyim diye araştırıyorum ancak nafile.
O zaman CS:GO için çok yapabileceğiniz bir ayar yok. Denetim masasındaki renk kısmını kurcalayıp kendinize bir ayar yapabilirsiniz ama tavsiyem digital Vibrance'ı 70-75 arası yapıp oynamak ya da 50'de bırakmak.
O zaman CS:GO için çok yapabileceğiniz bir ayar yok. Denetim masasındaki renk kısmını kurcalayıp kendinize bir ayar yapabilirsiniz ama tavsiyem digital Vibrance'ı 70-75 arası yapıp oynamak ya da 50'de bırakmak.
Eğer ayarlar kısmı açılıyorsa yemezsiniz. Akşam evde deneyeceğim. NVIDIA'dan dolayı ban yeseydiniz zaten ekran kartını hiç kullanamazdınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.