CS:GO'da son durum nasıl?

Bence başlama eskisi kadar oyuncu yok. Danger zone nefret edilesi bir eklenti rezalet, battle royal' den sıkıldım artık. Bedava alıyorsan hile kaynıyor oyun, seçkin hesaplarda hile milyonda 1 vardır yoktur, rekabetçi hala oynanabilir bana göre ama rekabetçi değilde bu saatten sonra danger zone' u güncel tutarlar sanırım oda rekabetçi oynayanları memnun etmez. Kısacası başlama kendi düşüncem yani.

Yaklaşık 3 yıldır oynamıyorum oyunu. Bilgisayarımın kasması olsun, hile camiası olsun. Bunlar sebep oldu bırakmama. Şu an nasıl oyun sizce, Valve halen hilecileri göz ardı mı ediyor yoksa genel olarak bir kalite oluşmaya başladı mı? Oyuna tekrar başlamaya değer mi?
Başladığına bence değer. Vacnet sayesinde hileler çok iyi banlanıyor. Ama önümüzdeki 1-2 ay çok hile gelecektir.

2.5 Yıldır falan oynamıyorum ve oynamadığıma da şükürler olsun iyi ki bırakmışım. Ben hiç yoktan 250-300 saat arası oynadıktan sonra bırakmıştım ama bazı tanıdıklarım 3000 saat'den fazla oynamış haldeler ve şu an CS:GO Dediğim zaman ağır sövüyorlar :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı