CS:GO'nun bitmeyen hile sorunu

Banane ben para verdim ama onlar beleş oynuyor(!)
Hocam şimdi konu ile ilgili bir video atacağım. Vac net sistemi ile ilgili. Valve uzun aman sonra olumlu bir şey yaptı. Oyunu bedava hale getirmelerinin bir sebebi var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzledim kardeşim Hellian severim.
Hocam şimdi konu ile ilgili bir video atacağım. Vac net sistemi ile ilgili. Valve uzun aman sonra olumlu bir şey yaptı. Oyunu bedava hale getirmelerinin bir sebebi var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne CS de ne Metin 2 de hile bitmez yıllardır bu böyle. Hack korumaları falan filan hikaye elbet bir yolu bulunuyor. F2P olunca daha da artmıştır ama çokta fazla olduğunu sanmıyorum. Oyunu sevenler ücretli sürümü alırsa bence daha az sıkıntı yaşar.

Ne CS de ne Metin 2 de hile bitmez yıllardır bu böyle. Hack korumaları falan filan hikaye elbet bir yolu bulunuyor. F2P olunca daha da artmıştır ama çokta fazla olduğunu sanmıyorum. Oyunu sevenler ücretli sürümü alırsa bence daha az sıkıntı yaşar.
Ben ücretli kullanınıyorum ama hala böyle.

Tamam hile varda çok abartıyorsunuz. İyice suyu çıktı artık. Oyunda o kadar hile yok. Oynanabilecek düzeyde.
Bence bunu söylemeden önce 5 maç üst üste MM gir :))
Ayrıca ezbere konuşmayın bence. Çünkü artık oyun tamamen ücretsiz, yani free hesaplar ile eski alınmış ücretli hesaplar aynı maçta buluşuyor.

Valla Türk bir hile geliştirici forumundan ücretsiz CS GO hilesi indirdim, en az 5 maç o hileyle oynamışımdır. Kimse report falan etmediği için ow ban yemem imkansız ama VAC'ta yemedim, ücretsiz ya hile ücretsiz hileden VAC yemedim. Benim dışımda o forumdan hileyi alıp indirip suyunu çıkartan 100 kişi vardır en az ona rağmen o hile sisteme yakalanmamış. Zaten o hileden ban yeseydim bırakacaktım hala ban yemedim yine de bıraktım.

Vac sistemi gecikmeli ban atıyor yani o an veya başka zaman oynadığın zaman bu hile tespit edilmedi anlamına gelmiyor. Valve genellikle toplu vac dalgası dediğimiz şekilde ban atıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı