CS:GO'nun hileci sorunu ne olacak?

CS:GO bu şekilde ölüme gider gibi geliyor. Zira sorunlar ve eksiklikler için hiç başarılı adım atılmadı. Yeni bir CS ile sıfırdan başlayabilirler belki.

Profesyonel oyuncularda tek tük terkedişler başladı. Bu oyunu bırakıp LoL'ün FPS versiyonuna geçiyorlar. Valorant ile kıyaslamak büyük bir hakaret. Acaba Valve bu durumdan hiç mi utanmıyor?

CS:GO'nun hileci sorunu ne olacak veya 128 tick açılır mı? Sizce olur mu? Hiç ümidim yok ama... :(

uzun süredir csgoda hiç hile ile karşılaşmadım.
10a yakın rozetim var 2000 saat rekabetçi sürem var.
Kaşıma hep yüksek saatli kişiler geliyor.
Hesap hile açısından çok farkettiriyor.

Bana göre topluluk oyuncusu için CS:GO bitti. Yenilik zaten nadir geliyor geldiğindede pek heyecanlandırmıyor. Oyuncuların isteğini hiç kale almıyor adamlar yıllardır 128tick server bekliyor insanlar. Hilenin sonu bitmez ama en azından biraz çabalasalar onu da yapmıyorlar. Dediğim gibi normal bir oyuncu için CS:GO bitti ben 4 aydır oynamıyorum. Oyunu şu an esporu ayakta tutuyor ama o da bitiyor Amerika için bitti zaten Avrupa kaldı. Bakalım ne olacak ben 3 yıl içinde yeni bir CS oyunun duyurusunu bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı