CS:GO'nun ömrü az mı kaldı?

20220219_200913.jpg

Bugünün istatistiği. Ömrü azalan bir şey yok. CS bitmez merak etme.
 
Arkadaşlar, CS:GO ömrüne az mı kaldı? Bu konuda neler düşünüyorsunuz? Neden çoğu oyuncular artık başka FPS oyunlarını tercih etmeye başladı?

Katılmayan kişi e spordan falan anlamıyordur. CS:GO gibi bir oyun e-spor için zaten oynanmaz.
Tickrate, gecikme, server olmaması vb. sorunların haricinden bir de hileler işin içine girince oynanılmaz bir hal alıyor. Ben Valorant'dan daha fazla keyif aldığım için CS'yi saldım. Ancak gerçekçi grafik seven insan kalkıp Valorant oynamaz. Ayrıca CS kesinlikle oynanmaz.
 
CS: GO'nun ömrü yeni bir Counter-Strike oyunu cikana kadar bitmez. Sinifinin en kült oyunu. Birkac kisinin farkli oyunlara kaymasi bir sey ifade etmiyor. Günlük neredeyse 1 milyon aktif oyuncuya sahip. Yillardir bitti, öldü, batti gibi konular görüyorum da, oyunun bittigi falan yok.
 
Sebepler belli. Valve'ın umrunda bile olmayan hileler, para takıntısı, 64 tick sunucular bu sebeplerden sadece bir kaçı. Oyun iyi bile dayandı şu ana kadar.



Xonotic hala aktif mi ya?
Nedense bir bana hile denk gelmiyor, bu konuda şanslıyım :D Valorant'ın en kötü yanı ise aşırı toxic olması. Valorant'ı bırakıp CS:GO'ya geri döndüm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı