CS:GO'nun ömrü nedir?

Kardeşim fikrine saygı duyuyorum fakat Valorant dediğimiz oyun çok değişik taktikleri olan çok farklı bir oyun tarzı sunuyor.
Bence CS:GO'da 15-7 olan bir oyunu 15-16 yapmak için ya karşı tarafın salması ya da hile gelmesi lazım.
Valorant'ta ise herhangi bir karakterin ulti ve özelliklerini kullanması yetiyor.
CS GO'da her oyunda toplam 30 raund var.

Yeni bir CS şart artık. Ömrü fazla kalmadı. Bence oyun 2017'den sonra bitti. Ama yapacak bir şey yok. Başka bu tarz oyun yok, oynamaya devam.

Kardeşim fikrine saygı duyuyorum fakat Valorant dediğimiz oyun çok değişik taktikleri olan çok farklı bir oyun tarzı sunuyor.
Bence CS:GO'da 15-7 olan bir oyunu 15-16 yapmak için ya karşı tarafın salması ya da hile gelmesi lazım.
Valorant'ta ise herhangi bir karakterin ulti ve özelliklerini kullanması yetiyor.
Alakası bile yok eğer maçı düzgün analiz edebilir ve ona göre hareket edersen 10-0 dan bile döner ki e-spor maçlarında çok oluyor bu.

Yüksek skin ajan vb almaya fazla gerek yok. Sadece gösteriş amaçlı. Valorant zaten CS kitlesinin çok büyük bir kısmını çekti. O yüzden birkaç seneye kalmaz CS:GO biter.

Valorant CS'yi bitiremez. Valorant'ta zerre kadar vuruş hissiyatı yok tepme anlamsız sekme saçma. Operatör silahı saçma. Grafikler çocuksu. Yaş kitlesi 9 10 daha sayayım mi?

Ya da odin alarak.

CS asla bitmez, sadece oyuncu sayısı azalır. Çok büyük bir skin ekonomisi var koskoca şirket para kaybını göze alacak kadar çocuk değil. Benim CS de 2.5k saatim var ve bana göre bu oyun sarıyor zevk alıyorum, rekabet duygusunu iliklerime kadar hissediyorum. Yüksek ranklarda(lem+) hileye denk gelmeyi bırakın troll insan sayısı 10 maçtan 1'inde denk gelmiştir bana. Hile hile diye tabiri caizse ağlayan bir kesim var. Herkes aynı olmayabilir ama gördüğüm baktığım kişilerin 100 saati oyunda sadece dust2 oynamış adam gelmiş Valorant>cs diyor haliyle çok komik ve cringe geliyor. Valorant'ta oynadım ancak bana hitap etmediğini anladım. Arkadaşlar insanlar neyden zevk alıyorsa bırakın oynasınlar sizin bir şeyi ispatlamanız size bir şey kazandırmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı