CS2 hakkında atılan Tweetler

Dün de öyle dendi ancak çıkmadı.
Bugün olacağı ne kadar kesin? ESL miydi tam hatırlayamadım o turnuvalar bittikten sonra çıkacaktı bitti mi?

Sonunda beklenilen oyun gerçekten çıkış yapacak. İnsanları bu kadar boş beleş oyalamayın bir marifeti yoktu.

Online oyunların geliştirme aşamalarında Alpha, Kapalı Beta, Açık Beta geliştirmeler çok normaldir. CS2 güncellemesinin bu şekilde yapılması oyalamak için değil, açık beta testleri içindi. Olması gerektiği gibi parça parça insanları davet ederek kontrollü bir şekilde oyunu test ettiler. Siz farkında bile olmadan oyunla ilgili veriler toplandı, analiz edildi ve güncellemeler yapıldı. Bu durum uzun vadede optimizasyon içinde çok önemli.

Aynısı dün gece için dendi ancak çıkmadı. Umarım artık çıkar da şu oyunu oynayabiliriz.
Valve, Çarşamba gelecek dedi ve insanlar bunu Türkiye saatine göre yorumladı. Ben bile başta öyle düşündüm. Fakat Valve bir Amerika şirketi. Yani bizde Perşembe gece 3 olmasına rağmen onlarda hala Çarşamba olacak ve muhtemelen Amerika'da gün bitmeden çıkacak. Türkiye saatine göre hep gece 3'te güncelleme yaptılar.

Online oyunların geliştirme aşamalarında Alpha, Kapalı Beta, Açık Beta geliştirmeler çok normaldir. CS2 güncellemesinin bu şekilde yapılması oyalamak için değil, açık beta testleri içindi. Olması gerektiği gibi parça parça insanları davet ederek kontrollü bir şekilde oyunu test ettiler. Siz farkında bile olmadan oyunla ilgili veriler toplandı, analiz edildi ve güncellemeler yapıldı. Bu durum uzun vadede optimizasyon içinde çok önemli.
Oyunun yine de son zamanlarda optimize edildiğini hiç duymadım. Hala insanlar oyunun optimizasyon sorunlarından şikayet ediyordu yani.
Bu kadar şey yapılacaksa insanları bu kadar heveslendirmemeleri gerekiyordu.

Oyunun yine de son zamanlarda optimize edildiğini hiç duymadım. Hala insanlar oyunun optimizasyon sorunlarından şikayet ediyordu yani.

Şu anki haliyle çıkartmazlar oyunu. 15GB'lık falan bir güncelleme getirebilirler.

Aslında tam aksine yazılımlar kullanıcılara sunulduktan sonra optimize edilir. Sonuçta çok farklı işlemci mimarileri, işletim sistemleri, konfigürasyonlar var ve en sağlıklı optimizasyon bu veriler elde edildiğinde yapılır. Ayrıca sen test sistemlerinde sorun yaşamayabilirsin ama bu test sistemleri dışında bile çokça hata alacaktır kullanıcılar.

Şu anki haliyle çıkartmazlar oyunu. 15GB'lık falan bir güncelleme getirebilirler.
Bende iyi bir güncelleme bekliyorum. Rekabetçi ve yoldaş hemen açılacak mı acaba bilgin var mı?

Aslında tam aksine yazılımlar kullanıcılara sunulduktan sonra optimize edilir. Sonuçta çok farklı işlemci mimarileri, işletim sistemleri, konfigürasyonlar var ve en sağlıklı optimizasyon bu veriler elde edildiğinde yapılır. Ayrıca sen test sistemlerinde sorun yaşamayabilirsin ama bu test sistemleri dışında bile çokça hata alacaktır kullanıcılar.

Bende iyi bir güncelleme bekliyorum. Rekabetçi ve yoldaş hemen açılacak mı acaba bilgin var mı?

Maalesef.

Ben şuan şuanki halini düşüneceklerini sanmıyorum çünkü insanlar sinirli. İlk başta seçkini olan herkes alabilecekti güncellemeyi sonra rank olayını getirdiler rankı olan herkesi susturmayı başardılar. Eğer yapmasalardı kitle kaybederlerdi.

Seçkinim var ancak rank olayından dolayı güncellemeyi almadım.

Evdeki hesabın çarşıya uymadığı gibi, Optimization problemleri bölgelere, sistemlere, doluluk oranlarına ve stres testlerine bağlı olarak bilgi toplanır ve gerekli iyileştimeler yapılır. Bir çok oyunun betasında bulundum ve bu problemler çözülecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı