CS2 hakkında atılan Tweetler

Evdeki hesabın çarşıya uymadığı gibi, Optimization problemleri bölgelere, sistemlere, doluluk oranlarına ve stres testlerine bağlı olarak bilgi toplanır ve gerekli iyileştimeler yapılır. Birçok oyunun betasında bulundum ve bu problemler çözülecektir.

Aynen, illaki CS:GO'dan daha fazla sistem gereksinimi olacaktır. Sonuçta grafikler yenilendi, oyunun altyapısı yenilendi. İnsanlar istiyor ki oyun tamamen yenilensin, ama sistem gereksinimleri aynı kalsın. :)

Aynen, illaki CS:GO'dan daha fazla sistem gereksinimi olacaktır. Sonuçta grafikler yenilendi, oyunun altyapısı yenilendi. İnsanlar istiyor ki oyun tamamen yenilensin, ama sistem gereksinimleri aynı kalsın. :)
Screenshot_20230927_233611.jpg

Bir tane tweet'e böyle bir yorum yapılmış 😀

Haftada kaç saat CS oynuyorsunuz diye anket açmışlar. Çok normal dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri. Ben şahsen 4-15 saat arası oynuyorum. İş yoğunluğuma göre değişiyor.
Ana ben bunu kaç saate çıkacak diye anladım 😂😂

@spriggan hocam oyun çıkmış hepimize hayırlı olsun. Envanteri CS 2 olarak gözüküyor.

Ana ben bunu kaç saate çıkacak diye anladım 😂😂

Dostum sana basit bir teknik öğreteyim. Hiç bilmiyorsan bile İngilizce birkaç kelime biliyorsundur. En basit olarak play - in a week gibi bariz kelimeleri seçebilir ve tarzanca olsa bile biraz anlayabilirsin. :)

Duolingo ile ufak ufak İngilizce öğrenmeye başla. En azından ücretsiz olarak biraz geliştirirsin İngilizceni. :) Oyun oynar gibi günde 15 dakika ayırsan bile temel seviyeyi geçersin.

@328914

Dostum sana basit bir teknik öğreteyim. Hiç bilmiyorsan bile İngilizce birkaç kelime biliyorsundur. En basit olarak play - in a week gibi bariz kelimeleri seçebilir ve tarzanca olsa bile biraz anlayabilirsin. :)

Duolingo ile ufak ufak İngilizce öğrenmeye başla. En azından ücretsiz olarak biraz geliştirirsin İngilizceni. :) Oyun oynar gibi günde 15 dakika ayırsan bile temel seviyeyi geçersin.

@328914

Güncelleme geldi ancak ben indiremiyorum. Babam ele geçirdi PC yi detaylı olarak bakamadım ama yeniden başlatıp bakacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı