CS2 VAC ban atıldı

• Konuyu başlatan Mkrp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 149
  • Görüntüleme 17.460
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Mkrp Hile kullandın mı, kullanmadın mı? Format attın ve sonra ban yedin, olay bu kadar mı?

Bir daha hile açmayın. Yeni üyelik açıp seçkin alın ve baştan başlayın.

@Enderez Hocam overwatch ban saçmalığı bir daha gelmez değil mi?

@ReyuM Oyunda değerli skinleriniz var mı? Belki değerli skin alırsanız sizden hile diye kuşkulanmazlar.
Birde hocam rahatsız ettim envanterimi gizli tutuyorum sırf aldığım kasaları kimse görüp istemesin diye.

Arkadaşlar haksız yere VAC ban yedim. Daha yeni 3 kere format attım, dün gece arkadaslarda 2 3 el CS attık bugün ban yemisim. Ne yapacagım?

Eki Görüntüle 2042164

Haksız olduğunu düşünüyorsanız 7 gün içerisinde banınız kalkar ve kesin olarak kalkar sizin hiç Steam supporta gitmenize gerek yok ama eğer kalkmaz ise boşuna uğraşmayın ayrıca ilk olarak ow yiyip ardından VAC olduysa ya da direkt VAC olarak geldiyse %80 ihtimal kolay gelsin hile kullanıyorsun diğer bir ihtimal hile kullanan bir arkadaşın vardır ve sürekli onunla maç atıyorsundur o arkadaşın ban yedikten sonra aynı kaderi paylaşıyor olacaksınız bunu önceden yaşadım ve yaşayanlarda var Valve'nin bu konular hakkında yaptığı yaptırımlar bellidir. "VAC hile koruma sistemi isabet atışlar yapar yanılması imkansıza yakındır sistemi takip eden birden çok VAC bileşeni vardır eskiden yayınlanan bir rapora göre yanlış hatırlamıyorsam VAC 2014-2017 yılları arasında sadece 40-50 adet yanlış VAC ban ve 100'e yakın ow ban atmış bunları da unban ederek ve sistemi güncelleyerek çözmüşler."

Son düzenleme:
Birde hocam rahatsız ettim envanterimi gizli tutuyorum sırf aldığım kasaları kimse görüp istemesin diye.
Gizli tutmaya devam et çünkü ben de öyle yapacağım. Oyunda takım olarak çok iyi oynarsınız sonra takımdakilerle maç sırasında sohbet falan edersin ve gidip sonra birisi senden bir şey isterse reddetmesi zor olur o yüzden hiç gösterme profilinde ve gizli tut. Ben zaten komple profilimi gizli tutuyorum oyunda.

@Enderez Çok iyi olur bu saçmalık bir daha kesinlikle gelmemeli. Birisi hileyse VAC tespit edip banlasın.

Format niye attın sorması ayıp:D?
Lolde ekranım gidiyordu format atınca gecmisti 1 kere tekrar attım win 11 kurdum begenmedim tekrar win 10 kurdm bu sekilde.

Ne yapacaksın, gidip yeni hesap açtıktan sonra CS2 Prime satın alacaksın ve bir daha hile açmayacaksın.
Kardesim hile acsam buraya gelip yardım istemem konuya bir daha fikrini sunma

Üstüne gitmeyelim hadi yanlışlık oldu ticket atma bot bakıyor beklemekten başka çaren yok o zaten açılır kontrol ediyorlar sürekli diğer yönden acmissan da deneme çünkü açılmıyor
Sagol dostum yardım icin buraya yazıyorum bir sen dogru konusuyorsun hile kullansam zaten bu kadar pesinde kosmam.

Aynı şekilde dün gece arkadaşlarımla 2 3 el oyun attık bugün baktım bende yemişim haksız ban nasıl açtırabiliriz veya açtırabilir miyiz?

Haksız olduğunu düşünüyorsanız 7 gün içerisinde banınız kalkar ve kesin olarak kalkar sizin hiç Steam supporta gitmenize gerek yok ama eğer kalkmaz ise boşuna uğraşmayın ayrıca ilk olarak ow yiyip ardından VAC olduysa ya da direkt VAC olarak geldiyse %80 ihtimal kolay gelsin hile kullanıyorsun diğer bir ihtimal hile kullanan bir arkadaşın vardır ve sürekli onunla maç atıyorsundur o arkadaşın ban yedikten sonra aynı kaderi paylaşıyor olacaksınız bunu önceden yaşadım ve yaşayanlarda var Valve'nin bu konular hakkında yaptığı yaptırımlar bellidir. "VAC hile koruma sistemi isabet atışlar yapar yanılması imkansıza yakındır sistemi takip eden birden çok VAC bileşeni vardır eskiden yayınlanan bir rapora göre yanlış hatırlamıyorsam VAC 2014-2017 yılları arasında sadece 40-50 adet yanlış VAC ban ve 100'e yakın ow ban atmış bunları da unban ederek ve sistemi güncelleyerek çözmüşler."

2 arkadasımla beraber oynuyorum 2 side temiz arada bir 2 3 el atıyoruz haftada max 8 10 mac

Hile kullandınız mı? Hakaret küfür vs içeren bişey yaptınız mı?
Küfürlü konustugum oluyorda vac la ne alakası varki.

2 arkadasımla beraber oynuyorum 2 side temiz arada bir 2 3 el atıyoruz haftada Max 8 10 Mac.

İşte bunu biz bilemeyiz ticket atın isterseniz ama verecekleri cevap bellidir benim dediklerimin aynısını size söyleyecekler. Ayrıca küfrün VAC ile alakası yok fazla report aldığınız zaman griefingden oyun banı atar bittiği zaman da kalkar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı