CSGO'da Haksız Yere Ban Yemek

Destek söylüyor zaten hiçbir ban kaldırılamaz diye ve VAC kimseyi haksız yere banlamaz. Adalet yerini bulmuş, hile yapmadan önce düşünecektiniz.

Steam sözleşmesi hiçbir hesap ticari amaçla bot olarak kullanılamaz diyor, milyon tane websitesi var. Kaldırılamaz diye birşey yok, suçsuzsanız kaldırılır tabi ki. Gaben'e mail atıp kaldırtmayı başaran bir kişi bile var.

Ayrıca Valve'ye göre bütün oyun içi eşyaların değeri 0. Zaten binlerce dolarlık VAC'lı hesaplar var.

Kaç saati olduğu profesyonel oyuncularda pek önem arz etmiyor bana göre. Mirage haritasında tahtanın arkasından JW'nün kafasına kilitlendiği pozisyonu bilmeyen yoktur heralde. Buna oyun okuma diyemeyiz. Adamın orada olduğunu ne biliyorsunuz ne de infosu var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Boşuna beklemeyin o ban kaldırılmayacaktır. Demek ki bir şey olmuş. @Artorias74 isimli arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Kaç kere karşıma geldi böyle hileler. Siz hile kullanmamış olabilirsiniz ama büyük ihtimalle kullandınız veya şansa baya iyi vuruşlar yaptınız ki VAC yemişsiniz.
Valve Anti-Cheat aşırı allah katında iyi vuruşlarda "OoOoO Bu kEsİn HiLeDir Ha" diye karar verebilen bir yapay zeka değil.
Yazdıklarınız için teşekkürler hatalarını anlayıp açma ihtimalleri yok değil mi?
Hele önce sen bir kendi hatanı anla da sonra onlar anlasın.

Bana o kadar cok oluyor ki sacma sapan vac banlar. Steam uzerinden dosyalari dogrulayinca geciyor. 2 defa oldu eger bidaha olursa artik valveyle iletisim kurmaya calisicam. Ikincisinde kurdugumda su bu adimlari izleyin dediler ama cok sacma. Bilgisayarda oyunu etkileyecek hicbi program yuklu degil ama ben bi sabah bi bakiyorum vac ban yemisim dosyalari dogrula diyorum geciyor cok sacma

VAC ban kalıcı oluyor nasıl oluyorda geri geçiyor?
Bana o kadar cok oluyor ki sacma sapan vac banlar. Steam uzerinden dosyalari dogrulayinca geciyor. 2 defa oldu eger bidaha olursa artik valveyle iletisim kurmaya calisicam. Ikincisinde kurdugumda su bu adimlari izleyin dediler ama cok sacma. Bilgisayarda oyunu etkileyecek hicbi program yuklu degil ama ben bi sabah bi bakiyorum vac ban yemisim dosyalari dogrula diyorum geciyor cok sacma

VAC ban kalıcı oluyor nasıl oluyorda geri geçiyor?

hocam bilmiyorum internette gördüm bunu deneyim dedim 2 defa işe yaradı. Ben yani bariz suçsuz bir şekilde yiyorum. Nasıl oluyor ? normal bir şekilde açıyorum oyunu lobiye giriyorum herhangi bir başlat denildiğinde işte ... kişisi vac ban yemistir baslatılamıyor arama gibi bir şey yazıyor. Normal olarak lobidekiler beni direk odadan atıyor. sinir bozucu bir durum ama onlar yerinde bende olsam bende atardım. Oyundan çıkıyorum doğrula diyorum hiçbir şey olmamış gibi oynumu oynuyorum. Bilmiyorum sebebi nedir ne değildir ama 2 defa mı 3 defa mı ne oldu

hocam bilmiyorum internette gördüm bunu deneyim dedim 2 defa işe yaradı. Ben yani bariz suçsuz bir şekilde yiyorum. Nasıl oluyor ? normal bir şekilde açıyorum oyunu lobiye giriyorum herhangi bir başlat denildiğinde işte ... kişisi vac ban yemistir baslatılamıyor arama gibi bir şey yazıyor. Normal olarak lobidekiler beni direk odadan atıyor. sinir bozucu bir durum ama onlar yerinde bende olsam bende atardım. Oyundan çıkıyorum doğrula diyorum hiçbir şey olmamış gibi oynumu oynuyorum. Bilmiyorum sebebi nedir ne değildir ama 2 defa mı 3 defa mı ne oldu
O VAC Ban değil VAC Hatası galiba.Bana da oluyordu oyunu kısayoldan değil Steam Kütüphane'den başlatınca daha az oluyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı