Custom Sıvı Soğutma Tanıtım Rehberi

• Konuyu başlatan er36po
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 263
  • Görüntüleme 68.636
Selam Arkadaşlar benim bi sorum olacak sizlere.
Asus Gtx980 Poseidon Ekran Kartına Custom Sıvı Soğutma yapmak istiyorum bu konuda hiçbir yerde bilgi bulamadım bu ekran kartının üzerinde bloğu hazır olarak sunulmuş bana bu ekran kartı için sıvı soğutmada yardımcı olurmusunuz.Hangi rezervuar ı tercih etmeliyim radyator pompa boru vs yardımcı olursanız sevinirim ve son olarak 2.bir ekran kartı taktığımda SLI olarak yani onun içinde ayrı olarak uğraşmak istemiyorum ileriye dönük bir sıvı soğutma sistemi olursa sevinirim 2.bir kart aldığımda ekstra parça almak istemiyorum sadece borusunu ve racorlarını taktığımda yeterli olmasını istiyorum biraz uzun bir yazı oldu fakat okuyacağınıza inanıorum saygılarımla.

@Miracksej, bu kid'te bulunan Radyator ve rezervuar+ pompayı alabilirsiniz. Tabi farklı Radyator, pompa ve rezervuar da alabilirsiniz.
Onun dışında size 1-2 metre boru ve G1 /4 ölçüsüne sahip 6 adet rekor lazım olacak. Hepsi bu :)

Kartınıza uyumlu rekor:

Son düzenleme:
Merhaba herkese, @er36po senin çok başını ağrıttım özür dilerim ama senden sonra bu işe bir asıldım ve biraz daha öğrendim. Sistemim geldi 1 ay kullandık Anakartımı geri yolladık ram slotları bozuk diye yaklaşık olarak haziran ayı büyük bir alış veriş yapacağım ve alacaklarıma karar vrdim ama senin gibi bir ustanın gözden geçirmesini istedim sıvı soğutmayı birazda geleceğe dönük topladım ilerde ramlere de soğutma ekleyip sli yapıcam bu yüzden bazı parçalarda değişliğe gittim senden rica etsem bana bir örnek rakor atar mısın ? (Akrilik kullanacağım) gerisini ben hazırlarım, şimdiden teşekkürler :) (Not : iki tane 480 almayacağım üst taraf 360 olucak onu söyleyeyim hata yapmışım)
image.png
image.png

Kasaya da baktıktan sonra oc yide varsayarak voltajdan sonraki ısınmalarda anakartıda biraz soğutmam gerektiğini düşündüm x99 chipset ini soğutmaya gerek yok bence en son bunda varsaydım ramleri çıkardım çünkü 4 lü kit toplam 16 gb gereksiz buldum en iyisi bu bence sizinde bu hüş durmaz yada bu hatalı dedikleriniz varsa duymak isterim son değişiklerle bunu alacağım... :) image.png

@Mert Can Ayhan, hiç önemli değil. Sonuç itibariyle biz burada gönüllü olarak bulunuyor ve ona göre bilgimiz dahilinde cevap veriyoruz, silah zoru yok yani :)

Topladiklariniz gayet iyi (y) Yalnız o Lateral Plate... denilen parçayı çıkaramadım, mobilim de.

Rekor olarak üsteki mesajımda önerdiğim rekorlar da olabilir. Onlar hoşunuza gitmedi ise başka da önerebilirim.

@Mert Can Ayhan, hiç önemli değil. Sonuç itibariyle biz burada gönüllü olarak bulunuyor ve ona göre bilgimiz dahilinde cevap veriyoruz, silah zoru yok yani :)

Topladiklariniz gayet iyi (y) Yalnız o Lateral Plate... denilen parçayı çıkaramadım, mobilim de.

Rekor olarak üsteki mesajımda önerdiğim rekorlar da olabilir. Onlar hoşunuza gitmedi ise başka da önerebilirim.
Teşekkürler şimdi inceleyeceğim :) bu arada o parça pompalar için aldığım modlar varya bitspower o ikisini bir birine bağlayan bir aksesuar :) ama herhalde çıkartıcam çünkü o parça yı takınca kasa yuzunden reservuar lar arka arkaya olucak hdd kızaklarından dolayı o parça yüzünden arkadaki rezervuarın çıkış yerleri tamamen ters kalıyor kasanın arka kapağına dönük ee tabi zor olucak modu da onuda çıkaracağım modlara da gerek yok kısar rakor ları oradan alırım :) zaten pompa alphacoolun hoş görünümlü pompası reservuar larıda upgrade kite takacağım yani onlar gereksiz şimdi hatta çıkarayım. :)

Bükme seti ve Sıcak hava tabancası için öneriniz var mı ?

@Miracksej, bu kid'te bulunan Radyator ve rezervuar+ pompayı alabilirsiniz. Tabi farklı Radyator, pompa ve rezervuar da alabilirsiniz.
Onun dışında size 1-2 metre boru ve G1 /4 ölçüsüne sahip 6 adet rekor lazım olacak. Hepsi bu :)

Kartınıza uyumlu rekor:
Dostum çok teşekkür ederim yardımların için akrilik boru olmasını istiyorum ve eklediğiniz rakorlar bir ekran kartı daha aldığımda yeterli olacakmı SLI düşünüyorumda,ve sıvıyı hangi renk kullanmam gerekir siz bana Görsel anlamda güzel duracak Poseidon Ekran kartı için Rezervuar Pompa Radyator Rekor Sıvı Akrilik boru ayarlarsanız çok mutlu olurum ben siparişi verebilirim yeterki bana neler lazımsa alabileceğim bir link gösterin saygı ve sevgilerimle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı