Custom Sıvı Soğutma Tanıtım Rehberi

• Konuyu başlatan er36po
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 263
  • Görüntüleme 68.952
Ben 48 saat beklemiştim ama o kadar da beklemeye çok gerek yok bence 24 saat yeterli olur.

@er36po Abi Merhaba Siteye Daha Yeni Kayıt Oldum Gerçi Bunla İlgisi Yokta Neyse Olabileceğinin En İyisi Bir Custom Sıvı Soğutma İstiyorum Fakat Kasayı Ve Parçaları Almadım Custom Sıvı Soğutmayıda Hazırladıktan Sonra Alacağım Bütçem Custom Soğutma İçin 6500-7950 Bu Para Arasında Bir Custom Sistem Toplarmısın aynı zamanda kullanacağım parçalar uyumlumu birde kasanın fan koyulabilecek yerleri kaç adetse en kalitelisinden kasaya en fazla kaç tane fan takılabiliyorsa kaç adet ve hangi model olduğunu yazarmısın? ve bana bir sıvı varsa sıvı yoksa normal soğutuculu ram soğutucusu bakabilirmisin? parçalar ise şunlar:
ram:Corsair Dominator Platinum CMD64GX4M4B3466C16 64GB (4x16GB) DDR4 [CMD64GX4M4B3466C16] : PC Case Gear (2 adet)
anakart:MSI X99A GAMING PRO CARBON LGA 2011-v3 Intel X99 SATA 6Gb/s USB 3.1 ATX Motherboards - Intel - Newegg.com
işlemci:Intel Core i7-6950X 25M Broadwell-E 10-Core 3.0 GHz LGA 2011-v3 140W BX80671I76950X Desktop Processor - Newegg.com
ekran kartı:EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING ACX 3.0, 08G-P4-6183-KR, 8GB GDDR5X, LED, DX12 OSD Support (PXOC)-Newegg.com (4 adet)
power supply:Thermaltake Toughpower 1500W SLI/CrossFire Ready ATX 12V V2.3 / EPS 12V v2.92 80 PLUS GOLD Certified 7 Year Warranty Full Modular Active PFC Power Supply Haswell Ready PS-TPD-1500MPCGUS-1 - Newegg.com
case:IN WIN H-FRAME 2.0 Black/Amber LED Light Aluminum / Tempered Glass ATX Full Tower Case (Include In Win 1065W 80+ GOLD PSU)-Newegg.com
hdd:Seagate Enterprise 10TB Internal Hard Disk Drive (Helium) - SATA 6Gb/s 7200 RPM 256MB Cache 3.5" Inch - ST10000NM0016 - Newegg.com (2 adet)
ssd:SAMSUNG 850 EVO 2.5" 4 TB SATA III 3-D Vertical Internal Solid State Drive (SSD) MZ-75E4T0B/AM - Newegg.com (2 adet)

abi 4 ekran kartınada uyubilecek akrilik borudan sarı temalı olursa çok sevinirim

Abi sarı senin sistemindeki gibi kablolar ve ışıklandırmada önerebilirmisin?

sıvıyı nerden alabilirim?

abi kasada buda olabilir sen seçersen sevinirim bence bu daha güzel ama sen seç kasanın custom sıvı soğutmasının temasını eğer bunu yaparsan mavi topla abi ve kablolarda mavi olsun toplarsan çok sevinirim

Yazın alıcam alıcam dedim. Maalesef alamadım ama şöyle oldu alamadımdan ziyade almadım çünkü sistemi güncelledim biraz kasa değiştirdim nzxt h440 razer edition aldım. Bu titan x'i satabilirsem bir de msi gtx 1080 alacağım, ardından anakartı satıp msi x99a pro gaming carbon alıcam. Ve Kasımda'da ( olmaz ise kesinlikle en geç Ocak'da) soğutmayı kurucam. E tabi ilk bu konuyu bana anlatmaya başladığınızdan beri inceliyoruk yaklaşık 1 sene oldu ve artık öğrendim diyebilirim gönül rahatlığı ile... Sayenizde tabi ki @er36po :) şimdi son olarak alacaklarımı hazırladım ve ine bir üstad'a sormak en doğrusu diyerek size soruyorum sizce nasıl olmuş ?
image.png
image.png

image.png

@er36po merhaba buralarda yeniyim mesaj atmayı felan bilmiyorum ama herneyse sana birşer sormak stiyorum.Eee benim ekran kartım Asus gtx 980 ti Posedion Platinium su soğutma bloğu var ama parçalar hakkında hiçbir bilgim yok ve sen bu işlerden anlıyor gibisin :D bana bi yardımn etsen mesajını bekliyorum. @er36po

Güncelleme yapayım kasayı corsair 900d ile değiştireceğim. 1080'sli yapıcam anakart'ı Evga x99 ftw ve ya Classfield yapıcam. Sonra'da Ocak'da büyük bir soğutma yapıcam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı