Cyberpunk 2077 6 ayda unutulabilir mi?

Ben Cyberpunk 2077'yi yayıncılardan bitirsem, 6 ay sonra oyunu kendim oynayınca zevk alır mıyım?
(6 ay sonra bilgisayar alacağım.) Hem 6 ay beklemek istemiyorum hem de zevk alamayacağım için korkuyorum.

Ben oyunu gram sevmedim. Bence balon ve çok fazla da tutmayacak.
 
Oyunun 3 farklı hikayesi var ki ben daha Detroit: Become Human'ı bile oynayamayıp bir gün oynarım umuduyla bekleyip defalarca izleyen biriyim yani kendin oynayana kadar o hazzı alırsın.
 
Ben 1 sene önce izlediğim oyunu oynarken hatırlıyordum. Bence en oynamayacağın hayat hikayesini oynayan yayıncıdan izle kalanlarını izleme.
 
Abi oyunu 3 saat falan izledim ve şunları diyorum oyun asla balon değil. Ama oyun çok ama çok abartıldı buda bir gerçek. Oyun bana biraz soğuk geldi. Yani uzun zaman beklendi abartıldı ve sonunda '' abi bu muydu ya'' dedirte biliyor. Ama çok fazla değil. Oyun bana soğuk geldi. Yani oynama zevkim falan vardı şuan yok. Ama oyun asla ama asla balon değil. Bide saatlerce olması oyunu bambaşka soğutuyor. Fazla abartıldı ya. Boşlukta kaldım. Demek ki hikaye oyunları bana göre değilmiş. Cidden bir kaç saat izleyin oyun bana cidden ''soğuk'' geldi. Fazla uzun çok şey var. 2077 olacak diye suyunu çıkarmışlar. Artık umurumda değil diyebilirim. Heves miş bendeki. Şuan oynama isteğim 10 üzerinden 1 falan.
 
Witcher 3'den yola çıkarak düşünürsen hayır kesinlikle unutulmaz Witcher 3 hala deliler gibi oynanan bir oyun ben Steam'de 1000 saatten fazla oynayan insanlar gördüm.
 

Geri
Yukarı