Cyberpunk 2077 alınır mı?

Evet biliyorum bir sürü entry açıldı ancak eski entryler ve oyuna bir ton güncelleme geldi. Şu an Steam'de 200₺ ve almak ile almamak arasında çok kaldım. Hayatımda hiçbir oyuna 200₺ vermedim o yüzden birazda tedirginim ya 200₺'yı hak etmezse diye. Bu arada RPG oyunlarını çok severim yapay zeka ve vuruş hissini o yüzden görmezden geliyorum çoğu RPG oyunlarında. Çevremdeki insanlar oyun kaliteli ama 200₺ etmez diyor bazıları eder diyor. Karasız kaldım dediğim gibi.
Bir oyuna o kadar verilmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır fakat GeForce NOW için her ay para vermek akıl işi değil. Sistem aldığınız zaman satın alın derim.
Oyunun buglarına laf atanlar önce oyunu oynayıp laf atsınlar. Oynayıp diyorsanız da CS oynamaya devam edip kendinize 'oyuncu' diyebilirsiniz.

Paranı hazırda tut biraz bekle. Patch 1.2 iyiydi ama yeterli değil. Patch numarası 2.0 "üstüne" çıktığı zaman alabilirsin. O zaman baya düzelmiş olur ve tahmini sonbahar-kış başlangıcı zamanına denk gelir. Kış veya sonbahar indiriminde alabilirsin.
cyberpunk-2077-roadmap.jpg

Evet biliyorum bir sürü entry açıldı ancak eski entryler ve oyuna bir ton güncelleme geldi. Şu an Steam'de 200₺ ve almak ile almamak arasında çok kaldım. Hayatımda hiçbir oyuna 200₺ vermedim o yüzden birazda tedirginim ya 200₺'yı hak etmezse diye. Bu arada RPG oyunlarını çok severim yapay zeka ve vuruş hissini o yüzden görmezden geliyorum çoğu RPG oyunlarında. Çevremdeki insanlar oyun kaliteli ama 200₺ etmez diyor bazıları eder diyor. Karasız kaldım dediğim gibi.
Alın 2 saat kadar test edin hoşunuza giderse oynayın gitmezse iade edersiniz.

Alınır fakat GeForce NOW için her ay para vermek akıl işi değil. Sistem aldığınız zaman satın alın derim.
Oyunun buglarına laf atanlar önce oyunu oynayıp laf atsınlar. Oynayıp diyorsanız da CS oynamaya devam edip kendinize 'oyuncu' diyebilirsiniz.

Sistem almam için üniversiteyi bitirip iş sahibi olmam gerekiyor :) ayrıca bazı serverlar boş o yüzden rahatça 1 saat hakkımı kullanabiliyorum.

Ben oynadım ne optimizasyon güzel ne oyun eğlenceli asla 200 TL etmez.
Evet göreceli bir düşünce tabii bu. Optimizasyon konusunda haklısın ama oyun bence gayet eğlenceli. Ayrıca Geforce NOW ile avrupa sunucusunda da denedim. Lag dışında çok güzel çalışıyor orada. Lag da savaşlarda seni biraz geriye atıyor, eğer oyunu en zorda falan oynamayacaksan sıkıntı olmaz.

Oyuna gelecek olursak. Mükemmel işlenmiş karanlık hikâyesi ve inanılmaz bir evreni var. "Cyberpunk" denilen o atmosferi adamlar gerçekten mükemmel vermişlerdi. Bilim kurgu kısmıysa baya korkunç ve güzeldi. Karakter tasarımları, müzikler de fenaydı oyunda (hatta müzikler en güzel şeyi falandı oyunun). Kombat kısmını da gayet güzel yapmışlardı. Hatta sneak sistemi bile güzeldi. Geriye ne kalıyor? "E abi optimizasyon yok."

Ha o zaman kesinlikle 200 tele etmez asla oynanmamalı(!)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı