Cyberpunk 2077 Benchmark Testleri Yayınlandı!

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 388
  • Görüntüleme 32.456
Yine arkadaşın konusu içerisinde şöyle bir madde bulunuyor:

Bunlar bizzat Metacritic inceleme puanlarını veren editörlerin belirttiği şeyler. Tabii bu içeriklerin hangisi nedir bilmiyoruz, belki birçoğu toplanabilir eşyalardır sadece. Konu sahibi arkadaşımız daha iyi yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

@Palamutkafali Bu görseli ben görmedim, hala duruyorsa atabilir misiniz bana merak ettim doğrusu.

Tabii biraz bekleyin bulabilirsem atayım buraya.

O kişi bir tester diye biliyorum. Bizim yapmayacağımız her şeyi o adam yapmak zorunda.
Ben şahsen Witcher 3'ü tüm yan hikayeleri ile bitirmiş birisiyim. Yıllar öncesinde de haritadaki tüm soru işaretlerini keşfetmiştim. 250 TL verip ana hikaye oynayarak bitirmek sizin tercihiniz ama oyunculuk noktasında ne kadar mantıklıdır? Soru işareti.

O kişi bir tester diye biliyorum. Bizim yapmayacağımız her şeyi o adam yapmak zorunda.

Hocam bence zaten öyle oynanması gerekiyor. Rol yapma oyununun amaçlarından biri odur bence. Keşfetmek ve ağır ağır oynamak. Witcher 3 oyununu 190 saat kadar oynadım ve hâlâ ana hikaye bitmedi.

Yine arkadaşın konusu içerisinde şöyle bir madde bulunuyor:

Bunlar bizzat metacritic inceleme puanlarını veren editörlerin belirttiği şeyler. Tabii bu içeriklerin hangisi nedir bilmiyoruz, belki birçoğu toplanabilir eşyalardır sadece. Konu sahibi arkadaşımız daha iyi yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

@Palamutkafali bu görseli ben görmedim, hala duruyorsa atabilir misiniz bana merak ettim doğrusu.

pVGKYr6.jpeg

Buyurun harita görseli. Bu haritada ne kadarı yan etkinlik bilmiyorum fakat ben her halükarda yan etkinliklerin fazlasıyla yeterli ve güzel yazılmış olacağını düşünüyorum okuduklarım da bu yönde. Ayriyeten oyunda RDR 2'deki gibi yolda giderken haritada gözükmeyen rastgele bir sürü olayla karşılaşabiliyormuşuz ve çoğu birbirinden farklı merak uyandırıcı ve en önemlisi bu rastgele olaylarda bile farklı sonuçların olduğu yazılmıştı.

Eki Görüntüle 770137

Buyurun harita görseli. Bu haritada ne kadarı yan etkinlik bilmiyorum fakat ben her halükarda yan etkinliklerin fazlasıyla yeterli ve güzel yazılmış olacağını düşünüyorum okuduklarım da bu yönde. Ayriyeten oyunda RDR 2'deki gibi yolda giderken haritada gözükmeyen rastgele bir sürü olayla karşılaşabiliyormuşuz ve çoğu birbirinden farklı merak uyandırıcı ve en önemlisi bu rastgele olaylarda bile farklı sonuçların olduğu yazılmıştı.
Ben kör olurum la bu ekranda.😃 Birde ben gece ışık kapalı oynuyorum. Bu nasıl bir renk paleti. 😃

Ben kör olurum la bu ekranda.😃 Birde ben gece ışık kapalı oynuyorum. Bu nasıl bir renk paleti. 😃

Aynısını ben de söyledim kendi kendime arkadaş çok kötü ve bulanık çekmiş. Ana görevi haritada bulmak bile oyunun süresini arttıracak galiba :))
Gerçekten çok belirsiz. Nerde ne olduğu belli değil. Bir de sağ orta tarafta amfi gibi bir şey var acaba orada dövüşler mi var?

Artık her oyunun haritası böyle ya ağzına kadar dolu ben de memnun değilim. Bence filtreleyebilme seçeneği vardır ama. Dövüşler konusunda fikrim yok ne ifade ediyor ikonlar hiç bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı