- Makaleler
- 1
"Nasıl oynandığına bağlı."O kişi bir tester diye biliyorum. Bizim yapmayacağımız her şeyi o adam yapmak zorunda.
"Nasıl oynandığına bağlı."O kişi bir tester diye biliyorum. Bizim yapmayacağımız her şeyi o adam yapmak zorunda.
Galiba bakmadan oynamış oyunu. Bu kadar bug var dendiğine göre.Oyunu 175 saatte bitiremediğini söyleyen bir geliştirici de var. Nasıl oynandığına bağlı. Kaynak
Yine arkadaşın konusu içerisinde şöyle bir madde bulunuyor:
Bunlar bizzat Metacritic inceleme puanlarını veren editörlerin belirttiği şeyler. Tabii bu içeriklerin hangisi nedir bilmiyoruz, belki birçoğu toplanabilir eşyalardır sadece. Konu sahibi arkadaşımız daha iyi yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
@Palamutkafali Bu görseli ben görmedim, hala duruyorsa atabilir misiniz bana merak ettim doğrusu.
Ben şahsen Witcher 3'ü tüm yan hikayeleri ile bitirmiş birisiyim. Yıllar öncesinde de haritadaki tüm soru işaretlerini keşfetmiştim. 250 TL verip ana hikaye oynayarak bitirmek sizin tercihiniz ama oyunculuk noktasında ne kadar mantıklıdır? Soru işareti.O kişi bir tester diye biliyorum. Bizim yapmayacağımız her şeyi o adam yapmak zorunda.
O kişi bir tester diye biliyorum. Bizim yapmayacağımız her şeyi o adam yapmak zorunda.
Day 1 patchini görmeden bu kadar konuşmamak lazım aslında. Yok performans kötüymüş, bug varmış, tek patchte çözebilecekleri bir şey.Galiba bakmadan oynamış oyunu. Bu kadar bug var dendiğine göre.
Yine arkadaşın konusu içerisinde şöyle bir madde bulunuyor:
Bunlar bizzat metacritic inceleme puanlarını veren editörlerin belirttiği şeyler. Tabii bu içeriklerin hangisi nedir bilmiyoruz, belki birçoğu toplanabilir eşyalardır sadece. Konu sahibi arkadaşımız daha iyi yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
@Palamutkafali bu görseli ben görmedim, hala duruyorsa atabilir misiniz bana merak ettim doğrusu.
Ben kör olurum la bu ekranda.Eki Görüntüle 770137
Buyurun harita görseli. Bu haritada ne kadarı yan etkinlik bilmiyorum fakat ben her halükarda yan etkinliklerin fazlasıyla yeterli ve güzel yazılmış olacağını düşünüyorum okuduklarım da bu yönde. Ayriyeten oyunda RDR 2'deki gibi yolda giderken haritada gözükmeyen rastgele bir sürü olayla karşılaşabiliyormuşuz ve çoğu birbirinden farklı merak uyandırıcı ve en önemlisi bu rastgele olaylarda bile farklı sonuçların olduğu yazılmıştı.
Gerçekten çok belirsiz. Nerde ne olduğu belli değil. Bir de sağ orta tarafta amfi gibi bir şey var acaba orada dövüşler mi var?Ben kör olurum la bu ekranda.Birde ben gece ışık kapalı oynuyorum. Bu nasıl bir renk paleti.
![]()
Ben kör olurum la bu ekranda.Birde ben gece ışık kapalı oynuyorum. Bu nasıl bir renk paleti.
![]()
Gerçekten çok belirsiz. Nerde ne olduğu belli değil. Bir de sağ orta tarafta amfi gibi bir şey var acaba orada dövüşler mi var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.