Cyberpunk 2077 hakkındaki iyimser düşüncelerim

Oyunun dünyası bir kere, yani bu kadar güzel yaratılabilirdi. Benim için son sınır bu şuan. Bundan güzel tasarlanmış şehir görmedim.

Araç tasarımları kendine özgün. Sesleri desen gerçekten hoş.

Sanki bitmemiş bir oyun var gibi. Ben öyle hissediyorum oyunun açık dünyasında dolaşırken. Bu büyük güncelleme dediklerinde belki de eklemek isteyip de zaman yetmeyen şeyleri eklerler. Kim bilir? Olursa çok güzel olur ama.
Hocam dediğiniz gibi oyun tam bitmedi. Bu arada oyunun 7 yılda yapılmadığını biliyorum sadece fotoğrafı sevdiğim için kaydettim.
131261601_318013435935176_260676021947328987_n.jpg

DLC ile kişiselleştirme modu kesinlikle gelir diye düşünüyorum. Belki büyük bir DLC ile silverhandin 20 30 saatlik hikayesi gelir kim bilir. Şirketten beklentim bayağı fazla CP77 sadece bir başlangıç onlar için.
Evet olabilir. Hatta baya iyi fikir. Tebrik ederim, 10 sene düşünsem aklıma gelmezdi :D

Oyunu çok sevdim. Oynarken de zevk alıyorum. Savaşlara farklı açılardan yaklaşmak mutlu ediyor beni ama;
CDPRED ne dedi ise yapmadı...
  • RPG dedi, hani RPG?
  • Etkileşimli dünya dedi, nerede ben bulamadım.
  • Karakter özelleştirme dedi, penis boyu ayarlattı.
  • Minium RX470 dedi, RTX serisi can çekişiyor.
3090 can çekişiyor 🤣

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı