Cyberpunk 2077 hâlâ aynı

kubricklynch

Hectopat
Katılım
12 Şubat 2021
Mesajlar
314
Çözümler
6
Yer
İstanbul
Oyunun çıkmasının üzerinden bir yıl geçti ve oyun hala bozuk. Şimdi size yaptığım bir görev sırasında karşılaştıklarımdan bahsedeceğim. Ama öncesinde şunları söyleyeyim: Oyunda animasyonlar berbat hala. Animasyon geçişleri kütük gibi. Mesela
Jackie'nin vurulduğu görevde, jackie karnını tutarak yürüyor yürüyor sonra tak aniden normal yürümeye başlıyor sonra tekrar yaralı bir şekilde yürümeye devam ediyor.
Bunun dışında arabalar da aynı şekilde. Görev sırasında AI'ın kullandığı arabalar sanki araba değil birer havada süzülen kutu. Neyse dediğim göreve gelelim. Neredeyse oyunun hala her yerinde buglar glitchler dolu. Tek bir görevde aldığım ssleri paylaşıyorum. Motoruna binmesi gereken Panam havada süzülüyor. Hadi bunu geçiyorum çatışmada bana destek olması gereken Panam elinde Sniper ile beni izleyip hadi yapabilirsin diyor... Ya arkadaşlar bu bütçede bu fiyatta olan bir oyunda şunlar hala nasıl çözülmez anlamıyorum. Bu görev yan görev falan değil ana görev yani. Güzel bir hikaye gaza geliyorsun ama (evet oyunu kırmayan buglar) bu buglar oyundan çıkarıyor seni resmen. Siz ne düşünüyorsunuz? Bence bu oyun hala satın alınamaz bir halde. Verdiğim paraya kısmen acıyorum diyebilirim.

20211201124844_1.jpg


20211201124938_1.jpg


20211201125553_1.jpg


20211201125745_1.jpg
 
Şu oyunu yapan ekipteki en masum ekip sanırım görsel tasarım ile ilgilenenler. Oyunun şu halini bile oynamanızı kılan tek yanı görselliği resmen. Onun haricinde nereden tutsanız elinizde kalıyor her türlü. Başyapıt olabilecekken şu düştüğü hale bak. Gerçekten yazık. Ciddi bir beklentiye girmemiştim, oynadım bitirdim. Ama istediği kadar güncelleme alsın, tekrar oynamam için çok ciddi bir değişim şart. NextGen update ile falan da olacak gibi değil.
 
Ha bir de şu "yaşayan şehir" muhabbeti. Ya Allah aşkına neresi yaşıyor anlamıyorum sadece parlık giyimli insanlar sokakta yürüyor. Sizin varlığınızdan habersiz sizi hiç takmadan bir arabanın önünden geçmeye çalışıyorsunuz ezip geçiyor. Neyse...
Şu oyunu yapan ekipteki en masum ekip sanırım görsel tasarım ile ilgilenenler. Oyunun şu halini bile oynamanızı kılan tek yanı görselliği resmen. Onun haricinde nereden tutsanız elinizde kalıyor her türlü. Başyapıt olabilecekken şu düştüğü hale bak. Gerçekten yazık. Ciddi bir beklentiye girmemiştim, oynadım bitirdim. Ama istediği kadar güncelleme alsın, tekrar oynamam için çok ciddi bir değişim şart. NextGen Update ile falan da olacak gibi değil.

Evet görsellik gerçekten güzel. Orta ayarlarda bile öyle. O kısımda da sorunlar yok değil. Hala bir sürü glitchle karşılaşıyorum. İlk çıktığı hali kadar olmasa da.
 
Bu oyundan ümidinizi kesmediniz mi? CD Projekt Red kendini affettirecektir ama bunun Cyberpunk 2077 ile olmayacağı kesin. Yeni bir oyun beklemeli.
 

Geri
Yukarı