İnceleme Cyberpunk 2077

Güzel inceleme olmuş. Hatasız çıksaydı muhtemelen en iyi oyunlardan birisi olacaktı. Şimdi gelecek 2.0 güncellemesiyle DLC'yi alıp tekrar başlayacağım.

Uzun uzun okuyacak insan tanımıyorum.

Sistem gereksinimlerini yazmaymışsınız keşke RX6600, i5 9400F ve 8 GB RAM ile ne kadar FPS alırım merak ediyorum.

İnternete yazsam çıkarda üşeniyorum.

8 GB RAM sorun yaratabilir. Drop girebilir.

Oyunu bozan hatalar yok ancak ufak tefek birçok hata var. İncelemede bahsettim, görüntülerini de ekledim.

Peki teşekkürler optimizasyonu ne alemde.

Böyle oyunlar ilgimi pek çekmiyor, daha çok basit yapımları seviyorum ben. Fiyatı şu an pahalı zaten, ucuz olsa alıp denemek isterdim.

Oynanışı güzel, ben çok çok sevdim.

Oyunun ana hikayesi çok kötü ama.

Eline sağlık dostum. Cyberpunk 2077'ye bakıyorum ve şu 2023 dönemine bakıyorum ciddi olarak oyuncu kitleleri ikiyüzlülermiş. Bu oyunu yerden yere vurmalarına neden olan sebepler bu yıl çıkan ve en sağlam Goty adaylığı taşıyan oyunların hepsinde vardı ama hiçbirinde benzer şekilde tepkiler gösterilmedi. Alt tarafı 3 yıl geçti daha ki bu kadar 180 derece dönsün kitleler. Cyberpunk 2077 bayağı haksızlık etmişler bence zamanında. Ben bu kadar gömmedim ve oyun düzelince bitirip beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…