İnceleme Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 saçma beklentilerin altında ezildi hocam insanlar da yanında bir de optimizasyon sorunları ve bugları görünce iyice sinirlendi. Haklısınız daha geçen sene GOTY alan Elden Ring optimizasyonu da kötüydü ama beklenlentileri karşıladığı için oyuncular görmezden geldi.

Bu beklentileri günümüzde bütün AAA oyunlar yaratıyor kitleleri üzerinde. Yani bir Cyberpunk 2077 yaptı bunu diye meşalelerle CDPR'nin merkezine dayayıp yakmadıkları kaldı hayranların.

Bu bana da saçma geliyor dediğiniz gibi bütün AAA oyunlar yapsa da bunu Cyberpunk 2077 kusursuz oyun olacak her şeyiyle mükemmel olacak diye bir algı yarattı ve bedelini ödedi. Ama ne olursa olsun haksızlık yapıldı. Elden Ring'in sorunları hiçbir yerde konuşulmasın Cyberpunk sorundan ibaret bir oyun gibi saldırıya uğradı. Birçok AAA oyun beklenti yaratır ama Cyberpunk kadar imkansız beklentiler yaratmazlar.

Keşke yan görevlerini de oynasaydım, ama sadece ana hikayeden gittim. Eklenti gelince tekrar oynayacağım, belki bu sefer yan görevlerini de biraz oynarım.

Eğer oyunu sevdiysen ikinci oynayışında hikâyeli yan görevleri kesinlikle yapmanı öneririm. Oyunun en iyi yaptığı işlerden biri hikâyeli yan görevler. Ayrıca bazı yan görevleri tamamlamana bağlı olarak farklı sonlar açılıyor.

Cyberpunk 2077'nin oynanış tarafı da çok eğlenceli Yeni implantlar açınça oyundaki savaşlar gerçekten akıcı oluyor ayrıca silahlar ve çeşitlilikleri ve vuruş hissi de iyiydi.

Ateşli silahlarla vuruş hissi bence de iyi. Ama yakın dövüş silahları hayal kırıklığı oldu benim için. Özellikle fragmanlarda Z Bıçakları'nı o kadar gördükten sonra oyunda bulunan hâliyle deneyim etmek kötü oldu benim için. Hem vuruş hissi yok gibi bir şey hem de bitiriş animasyonu hatalı. Termal ip yine nispeten diğer yakın dövüş silahlarına göre iyiydi ama kalanlar beklentimi karşılayamadı maalesef. Onun dışında işlemciye takılan modüller gerçekten çok iyi. Özellikle sinir kızartma, kısa devre falan çok hoşuma gitti, onları kullanmak çok keyifliydi.

Karakterlerle bağ kurabilen, karakterleri güzel bulan var mı? Hepsi bomboş içi doldurulmuş npc gibi. Kendi başımıza görev yapsak daha eğlenceli olurdu. Hikayesi oynatmıyor, bir süre sonra klavyenin başında uyuyasım geldi.

Hiç alakası yok. Oyun ilk çıktığında oynanmayacak durumdaydı. Uzun zamandır hiçbir oyunda bu kadar bug görmedim ben. Daha oyuna girdiğim saniye bug ile karşılaşmıştım. Oyunun Ps3 versiyonundan falan bahsetmiyorum bile. Bir gidip izle istersen.. Yani haksızlık falan yok az bile yapıldı. Aradan o kadar zaman geçti halen daha bug dolu oyun. Bu oyun bitmemiş bir oyun bunu kabul edin artık..

Bu beklentileri günümüzde bütün AAA oyunlar yaratıyor kitleleri üzerinde. Yani bir Cyberpunk 2077 yaptı bunu diye meşalelerle CDPR'nin merkezine dayayıp yakmadıkları kaldı hayranların.
Hangi AAA oyun yaratmış böyle beklenti?

Oynadığım 2. en iyi oyun gerçekten. Üşengeçliğimden okuyamadım ama yine de elinize sağlık uğraşmışsınız bayağı.

Elime sağlık dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…