İnceleme Cyberpunk 2077

Bilgisayarın Cyberpunk 2077'yi çalıştırıyorsa Phantom Liberty'yi de çalıştıracaktır. Sonuçta Phantom liberty yeni bir oyun değil, Cyberpunk 2077'nin eklentisi.

Sistem gereksinimleri pek öyle söylemiyor maalesef. İşlemcim maalesef yeterli değil.

Oyun hakkındaki fikirlerimiz hemen hemen aynı. Puanımız da aynı sayılır hatta. Benim teknik açıdan rezil çıktığı için direkt 10 puan daha kırdığımı saymazsak. Bu puan kırmayı TLoU Part 1'i bitirdiğim zaman ona da yapacağım. Starfield oynarsam ondan da kırarım. Bi' Baldur's Gate 3 için böyle kırasım yok. Gerçi onun da asıl sıkıntısı act 3'te ve ben oraya daha gelmedim. Belki bunu bahane ederim kendime. Pratikte kırdığım puanların hiçbir faydası olmasa da bir tavrım oluyor en azından.

CDPR oyun yapım sürecini adamakıllı yönetseydi ve oyun her şey olmak yerine seçtiği alanlarda iyi olmayı hedefleseydi, çok daha güzel şeyler konuşabilirdik. Umalım da ileriki oyunlarına dersler çıkarmış olsunlar. Cyberpunk temalı yüksek bütçeli oyun yok neredeyse. Hatta Deus Ex dışında aklıma gelmiyor bile. Güzel olur bizim için iyi yapımlar.

Sistem gereksinimleri pek öyle söylemiyor maalesef.

Öyle söylüyor, Phantom Liberty ile Cyberpunk 2077'nin sistem gereksinimleri aynı. 2077 için önceden yanlış sistem gereksinimi verdikleri için güncellediler.

Bu sayfada Cyberpunk 2077'nin sistem gereksinimlerinin güncellendiği ve Phantom Liberty ile aynı olduğu belirtilmiş.

İşlemcim reco ya yetmesede minimum e yetiyor, sıkıntı çıkmaz galiba.

TLoU Part I'i ve Starfield'ı henüz oynamadım, sıkıntılar çözülene kadar da oynamam muhtemelen çünkü TLoU çok uzun olmasa da Starfield'a saatler harcamak lazım ve ben düzelmeden buna katlanabileceğimi sanmıyorum.

Oyun aynı anda her şey olmaya çalıştığı için maalesef hiçbir şey olamadı. Hem rol yapma oyunu hem de GTA olamazsın, birinden vazgeçmen lazım. Cyberpunk 2077 bu noktada kaybediyor. Cyberpunk'ın geleceği bence Phantom Liberty ile belli olacak, eğer Phantom Liberty iyi çıkarsa 2077'ye bir devam oyunu çıkma ihtimali bence olur. Eğer Phantom Liberty de kötü çıkarsa Cyberpunk rafa kaldırılacaktır muhtemelen.

Son düzenleme:
Kötü çıkmaz ya. CDPR oyunundan sonra da DLC'sine kötü bir çıkış yapmaz. Yani umarım. Zaten başka DLC yapmayacaklardı yanlış hatırlamıyorsam. Bunu düzgün yapsınlar bari.

Kötü çıkmaz ya. CDPR oyunundan sonra da eklentiye de kötü bir çıkış yapmaz. Yani umarım. Zaten başka eklenti yapmayacaklardı yanlış hatırlamıyorsam. Bunu düzgün yapsınlar bari.

Evet ilk ve tek eklenti Phantom Liberty olacak ve 2077'nin sonuna da bu eklenti alternatif bir son ekleyecekmiş. Ben merak ediyorum, ilk çıktığında zamanım olmaz muhtemelen ama kış tatiline kadar veya yazın kafamı kaldıracak vakit bulabilirsem mutlaka oynayacağım.

Güzel bir oyun 400 etmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…