İnceleme Cyberpunk 2077

Fallout New Vegas'tan keyif aldım bayağı, bu oyundan da alırım.

New Vegas'taki gibi bir rol yapma deneyimi bekliyorsan hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Rol yapma konusunda beklentini düşük tutarak oynamanı öneririm.
Mesela Fallout New Vegas'ta sessiz bir ninaj olmak istedim. Old Wordl Bluez'e gittim, orada Gizlilik zırhı buldum.

Sonra yakın dövüşü ve pasif yetenekleri de kılıçta çok iyi hasarlar vermek için ayarladım, süper süperdi.

Cyberpunk'ta da böyle karakterler yapabiliriz.

@Guthwine Cyberpunk kendisini ortalama iki sene içerisinde düzelttiyse The Last of Us'ın da temizinden iki senesi var.

@Guthwine Cyberpunk kendisini ortalama iki sene içerisinde düzelttiyse The Last of Us'ın da temizinden iki senesi var.
İki senesi olduğunu sanmıyorum, daha hızlı toparlar. İkisinin geliştiricisi de şartları da farklı. TLoU'yu portlayan firma her ne kadar Arkham Knight ile anılsa da onlarca oyunu portlamış tecrübeli bir firma. CDPR ise şimdiye kadarki tüm oyunlarında optimizasyon ve teknik sorunları olan bir firma. The Witcher 3'ün downgrade videosunu alta koyayım hatta. Cyberpunk 2077 ile başlamadı CDPR'ın teknik sıkıntıları.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada TLoU portunun böyle olmasında Naughty Dog'ın kullandığı in-house enginein de etkisi var. @Shahdee bu konuya daha hâkim belki bir şeyler yazar o da. Yine de ben bir YouTube videosuna yazdığı bir yorumu atayım.

@Guthwine umarım en kısa sürede düzenleyebilirler. Bozuk oyun satmaları hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…