İnceleme Cyberpunk 2077

@Guthwine umarım en kısa sürede düzenleyebilirler. Bozuk oyun satmaları hoş değil.
Hem de hiç... Bu sene hayal kırıklığı ile doluydu. Eskiden oyunların konsol odaklı çıktığı ve PC sürümlerinin hiç önemsenmediği bir dönem vardı. Yavaş yavaş yine o karanlık döneme gidiyoruz gibi geliyor bana. PC satışları o zamankinden çok daha yüksek ama firmalar optimize etmekle uğraşmıyor. Nasıl olsa satıyor çünkü. Oyuncular somut bir karşılık verse Starfield'ın o rezil optimizasyonundan sonra Bethesda CEO'su "Oyun optimize, sizin sisteminiz kötü." diyemezdi.

Belki PS5 sürümü bu yüzden çıkmıyordu, çünkü orada Starfield'ı süper yaparlardı .

Ağa güzel yazmışsin iyi hoş eline sağlık da, panam ile ilgili 'V' 'nun vücuda dönmesi sonu yanlış. Copy paste yapmişsin sanırım. Orada V afterlife patronu olmuyor . Panam ile birlikte şehri terkediyor !.

Evet doğru, orada yanlış var çünkü bahsettiğin son erkek V ile oluyor ben ise oyunu kadın V ile oynadım. Dolayısıyla öyle bir son göremediğim için gözümden kaçmış. Bundan dolayı o sonu oynamadığım için diğer V'nin vücuda döndüğü sonlarla aynı olduğunu düşünerek diğer sonlarda bulunanları yazdım. Konuda hiçbir dışarı kaynaktan kopyala-yapıştır yok, hepsi benim yazım. Konuda düzenleme yaptığımda orayı düzelteceğim.

Güncelleme: Konuyu düzenledim ve bahsedilen sonu ekledim.

Son düzenleme:
Konusu çok güzel bir oyun rockstardan böyle konulu bir oyun gelmesi mükemmel olurdu ama Cp'de güzel bir iş koydu eninde sonunda.Bence en iyi son Panam ile Arizonaya gitme sonuydu.

Çıkışında çok yüksek bir beklenti verip bodoslasa da şuan gayet iyi güncellemeler ile oynanabilir durumda.

@Jasoelys, şu an çok iyi durumda olduğu doğru da oyunun yapımcısı da kibirlenmeye başladı. Nefret ediyorum bundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…