İnceleme Cyberpunk 2077

@Walter H. White, bu kadar eleştiri de almazdı. Şu an bu hatayı birçok firma da yapmakta. Nasıl olsa DLSS ve FSR ile hallederiz diye düşünerek oyunlarını adamakıllı optimize etmiyorlar ve 2023'de çıkan oyunların çoğunda optimizasyon sorunu var.

Aynen öyle. Yarım yamalak oyun çıkarmak moda oldu. Ama suç firmalarda değil, oyuncularda. Yarım yamalak oyunlara sırf yan görevlerde 1-2 şeçim yapabiliyorlar diye ses çıkarmıyorlar.

Katılıyorum. Bazı oyunlar yarım yamalak çıkmasına rağmen Steam mağazası yorumları da çok olumlu. Örnek olarak da The Last of Us Part 1 verilebilir. İnsanları anlamak güç. Bozuk oyun satın almayı kabul ediyorlar ve kabul etmelerinin yanı sıra oyunu yapan firmaya da alkış tutuyorlar.

O olumlu puan ve incelemelerin çoğu PS'ci tayfaya ait. Sırf PS oyunları PC platformlarında eksi puan almasın diye yalan yanlış puanlama ve incelemelerde bulunuyorlar.
Ha bahsettiğiniz oyunu PS 4'te bitirdim harbiden ama harbiden çok sağlam bir oyundu orası ayrı. Ama PS'de ise tamamen sıvadı.

@redeemer, yazık. Ne denebilir ki? Yalan yanlış inceleme ve yönlendirmelerle insanları kandırıyorlar.

Phantom Liberty'i ana oyuna göre çok daha iyi buldum , hikayesi bana göre daha ilgi çekiciydi , görevlerdeki mekanlar , idris elbanın oyunculuğu (mest oldum) , süre olarak daha kısa olmasına rağmen dolu hissettirdi dlc , oyunu baya düzeltmişler ilk çıkışına göre sanırım nerdeyse hiç buga rastlamadım , yalnız dlc için tasarlanan şehirde oyunun normal bölgelerine göre fps çok daha düşüktü , sanırım daha çok detay eklenmiş veya insan bilemiyorum , oyunun yüksek ayarlarda oynadım optizimasyon sorunu olduğu için dlss de açtım ama ona rağmen grafikleri beni çok etkiledi , internette bazen 4k videolarını izliyorum da gerçekten sanat eseri gibi , genel olarak cyberpunk ise potansiyelini harcayan bir oyun oldu çıktığı zamanki hataları ile fakat buna rağmen dlc bile şimdiden 3 milyon satmış , bu hataları sıfırdan gözden geçirip oyunun üstüne yoğunlaşırlarsa ikinci oyun çok daha fantastik şekilde çıkabilir. (2.oyun fikri var mı bilmiyorum.)

@FlackoJ2

Phantom Liberty'yi yoğunluğumdan dolayı henüz bitiremedim ancak oynadığım kadarıyla ben de sevdim. Yine de ben Phantom Liberty oynarken de birkaç ufak tefek hata ile karşılaştım. Bununla birlikte evet CDPR'nin Cyberpunk 2077 için devam oyunu fikri var, zaman zaman bu konuyla ilgili haberler internete düşüyor. Umarım devam oyunu iyi bir çıkış gerçekleştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…