Çözüldü Cyberpunk nasıl bir oyun?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Fazla eleştiri aldı, fakat ben beğendim.

Dosya Ekleri

• cyberpunk-2077-errores-ps4-xbox-one-1-2-1200x600.jpg
    cyberpunk-2077-errores-ps4-xbox-one-1-2-1200x600.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 63
Ana hikayesi yarım kalmış, karakterleri güzel, yan içerikler ve yan görevler de iyi. Çatışmalar ve Silahlar bayağı bayağı iyi. En kötüsü yapay zeka diye bir şey yok. Bayağı bir eksiği var fakat çıktığı gün bayağı bir BUG vardı, şimdi de vardır fakat dediğim gibi ana hikaye yarım kalıyor. "Noluyo lan?" diyen dayı gibi kalıyorsun. Oyuna GTA5 tarzı multiplayer modu gelirse ve optimizasyon iyileştirilirse Çok büyük patlarlama yapar cyberpunk. Şu anlık zor gibi ama, izlemek için bekliyorum açıkçası :)

Fazla linçlenmiş bir oyun.
CDPR oyunu bu kadar pohpohlamasa, oyun daha geç çıksa piyasayı kasıp kavuracak bir oyun olabilirdi.

Bana fazla denk gelmediğinden mi bilmiyorum ama tüm oyun boyunca sadece 3 bug ile karşılaştım.(hem de ilk çıktıgındaki haliyle oynamıştım)
Bunlardan sadece 1 tanesi oyunun gidişatını etkiliyordu, onu da 15 Dakika'da Reddit'den çözdüm.

Benim için gayet keyifli bir oyundu, sonuna kadar eglenceli vakit geçirdim ama yine de bu bir "RPG oyunu" degil.
RPG olmasa da gayet keyifli bir oyundu.

20 saat oynadım oyun kıran sadece bir bug ile karşılaştım, onda da önceki save'e döndüm. Normal bug sayısı ise 3-5 anca ya var ya yoktur. Gönül rahatlığıyla alabilirsin ikincil görevler inanılmaz kaliteli, bazen ana hikayeyi oynuyormuş gibi hissediyorum. Açık dünyası da çok canlı hissettirmese de atmosfer olarak mükemmel.

Hatası çok olan, GTA türünde bir oyundur. Canavar sistemlerde bile optimizasyon sorunu oluyormuş.Ama buglar,hatalar oyun popilerleştiği için gideriliyor.

Hocam oyun gayet güzel, yapılan eleştirilere kulak asmayın. Daha önce deneyimleme şansınız olmadıysa oyunu indirip keyfine varın!

Ana hikaye örgüsü olsun, yan görevleri olsun ilgi çekici/sürükleyici bulduğum fakat eksiklikleri olan bir oyun. Oldukça zevkliydi. Mekanikleri çok özel bir oyun değil. Silahlarıyla oynamak eğlenceli sayılır fakat yakın dövüş silahlarının kullanımı tatmin etmeyebilir. Yani yakın dövüşle vurduğunuz düşman sanki etten bir duvarmışçasına bütün darbeyi emiyor ve canı azalıyor, silahınızın fiziksel görünür bi etkisi olmuyor. Araç sürme mekanikleri de gayet tatmin ediciydi. Sonuçta bir yarış oyunu oynamıyoruz, dolayısıyla üst düzey bir şey beklemiyorum. Kesinlikle Watchdog Legion'dan çok çok çok daha iyi araç mekaniklerine sahipti diyebilirim :D Eğer şansızsan bazen hikayede ilerlemini engelleyecek buglar olabiliyor, çoğunu fixlediler yeni yamalarla fakat hala olabiliyor. En zevkli yanı karakter gelişimi. Karakterinin geliştiğini, yeteneklerini kullanırken tatmin edici bir şekilde hissedebiliyorsun :D Başlarda düşmanları öldürmek için mermi yağmuruna tutarken sonrasında biraz güç fantezisine dönse de vurdukların daha oturaklı ve daha güçlü hissettiriyor. Özellikle altı patlar ve keskin nişancı tüfekleriyle oynarken çok rahat hissedebiliyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı