Cyberpunk'ı bir tek ben mi beğendim?

Katılım
12 Ocak 2020
Mesajlar
46
Herkes orada burada Cyberpunk'ı gömüp duruyor ama bu kadar gömmeyi hak etmedi bence? Öncelikle 3 şey gerçekten genel. Optimizasyon gerçekten leş, buglar çok fazla (ben çok karşılaşmadım belki sadece ana hikaye kastığımdandır), yapay zeka çok kötü. Bunlar gerçekten çok kötü. Ben oyunu Geforce NOW ile oynadım akıcı bir şekilde zorlanmadan onu belirteyim önce. Şimdi şehir atmosferi gerçekten güzel (o uzaktan size gelen png araba fotoğrafları haricinde) grafiklerle de birleşince mükemmel oluyor. Herkes RPG zayıf demiş sanki AC Odyssey abi o kadar da zayıf değil bence. Ayrıca hikayesi harikaydı müthişti yani ben aşırı beğendim. Aksiyonu da güzeldi bence vuruş hissi falan güzeldi ya. Ama bu aksiyonu işte yapay zeka bozmasa iyimiş. Onun dışında yakın dövüşü de beğendim aslında. Tamam bir Witcher 3 değil ama yani keyifliydi adam doğramak. Güzel göndermeleri de vardı. Ben puan versem 10 üstünden 9-9,2 falan veririm yani harikaydı bence oyun. Beni en çok gıcık eden kısım RTX 3000leri 2000leri olup da oyunun optimizasyonuna "Abi kötü ya. Abi oynanmaz ya." falan demeleri. Neyse siz ne düşünüyorsunuz? Sizce bu kadar gömülmeyi hak ediyor mu yoksa boş yere mi gömüldü?
 
Oyunun kimi sorunları olduğunu kabul etmek gerek ama tabi bazıları da hakikaten abartıyor.

Bu oyun bence şimdiki halinden daha iyi çıkış yapma potansiyeli olan ama gereğinden erken çıktığı için potansiyelinin altında çıkmış bir oyun. Bu haliyle bile iyi tabi ama biraz daha bekleseymiş çok daha iyi olabilirmiş.
 
Oyunun kimi sorunları olduğunu kabul etmek gerek ama tabii bazıları da hakikaten abartıyor.

Bu oyun bence şimdiki halinden daha iyi çıkış yapma potansiyeli olan ama gereğinden erken çıktığı için potansiyelinin altında çıkmış bir oyun. Bu haliyle bile iyi tabii ama biraz daha bekleşey miş çok daha iyi olabilirmiş.

5 Yıldır bekliyordum ama bu sorun beni hayal kırıklığına uğrattı açıkcası.
 
Oyunu bir sürü insan beğendi. Beğenenlerin sayısı beğenmeyenlere göre daha fazladır. Oyun sıkıntılı olabilir ki öyle de. Ama bunu Vatan millet meselesi haline getirenlerin yeryüzü topraklarından temizlenmesini çok daha mantıklı buluyorum. Bu tip insanlar insanlığın günlük yaşantısında her noktada, her bir işlemde zarardır, ziyandır. Oyun kötü diyenlere değil bu sözlerim. Herhangi bir oyunu canı pahasına savunan ya da gömen insanlar için. Oyun be işte. Beğendiysen al oyna beğenmediysen alma oynama. Neyi bu kadar polemik anlamıyorum. Zeka geriliği ya da işsizlik diye düşünüyorum. Unutmayın bir insan bir oyunu paralı askeri gibi savunuyor ya da gömüyorsa yüzde yüz oynamamıştır. Bakın %90 falan demiyorum 99 bile demiyorum %100.
 
Fazla gömüldü bence. Üstelik aynı durum TLOU2'de de oldu bana sorarsanız (Durum olarak değil, gömülme olarak). Bir topluluk beğenmediğinde oyunla alakası olmayan çok büyük bir kısım oyuna balon, çöp gibi söylemlerde bulunuyor ki bu gerçekten rahatsız edici bir durum. Sürü psikolojisi sanırsam, oyunun hataları var tabii ki ama ben beğendim.
 

Geri
Yukarı