Dacia kötü mü?

Senin sandığından daha çok artı yönleri var,
Ayrıca senin sandığından daha çok eksi yönleri var. Hangi açıdan baktığına bağlı.
Ne kadar para o kadar küfte.
 
Renault'un arabası kaza belada içe gömülür yalıtım zayıf. Bir alman gibi sağlam değil fransız malı benfe sürdüm Türkiye için fena değil ama ben para vermem.
 
Ne kadar ekmek o kadar köfte diyen arkadaşlar arac zayıf donanım olarak. Sandero stepway giris ve orta modellerinde arka camlar Manuel sunuluyor en basitinden. Prestige modellerinde elektrikliye geçiliyor ki fiyat 500k a varıyor. Onun yerine 2014-2015 Wolsvagen, Skoda almak çok daha mantıklı oluyor.
 
Ne kadar ekmek o kadar köfte diyen arkadaşlar arac zayıf donanım olarak. Sandero stepway giris ve orta modellerinde arka camlar manuel sunuluyor en basitinden. Prestige modellerinde elektrikliye geçiliyor ki fiyat 500k a varıyor. Onun yerine 2014-2015 wolsvagen, Skoda almak çok daha mantıklı oluyor.

Ne kadar ekmek o kadar köfte evet. 2014-2015 www, Skoda almak hangi yönden baktığına bağlı olarak mantıklı ya da mantıksız oluyor.
 
Kötü hocam kağıttan araba hiçbir farki yok logan vardi dayimda dedemin 100 le viraja girmesiyle araba takla atti sonuç direk pert 100 le girmesi yüksek gelebilir lakin zaten arabanin yolu kavrayışı yola oturusu böyle belli olur ki gram yoktu fiyatina gore bakılacak olursa F/P denilemez sadece fiyat arabasi Dacia'lar kötü o yüzden.
 
Vasatın epey bir altındalar. Güvenli değiller yolu tutmuyorlar parça kaliteleri düşük hayat kafeslerinin de harikalar çıkaracağından şüpheliyim.
 
Düşük kalite araçlar. Talep fazla olunca bir şeyden kısıyorlar nasılsa alınır diye. Türkiye gibi ülkelerde orta paketleri bile kıytırık geliyor arka cam çevirmeli falan. Oysa her bayiye gelen araç havada kapılmak yerine beklense ya fiyat düşürürler ya da standartları yükseltirler. Yurtdışında satılan araçla burada satılan araç aynı model olmasına rağmen donanım farkları oluyor.

Ha yine de tercih edilebilecek modeller. SUV olsun ucuz olsun sorun çıkartmasın diyen gidip Duster alıyor. Ayağını yerden kesiyor, kendini yüksekte hissettiriyor. Asıl olayları motorları bence. Sorunsuz ve bize hitap eden motorları var. Mesela 1.3 TCe, 1.5 DCi gibi motorlar.
 
Diğer markalara göre fiyatı neyse verdikleri de o kadar işte. Övmeye ya da yermeye gerek yok. Bütçesi yüksek olanlar premium markalara yönelirler, biraz daha düşük olanlar orta fiyat segmentinden araç alırlar, düşük bütçeli olanlar da Dacia gibi markalara giderler.

Motor ve yürüyen aksamı gayet iyidir bu arada. Renault/Nissan ortaklığının bazı iyi taraflarına da sahip alt marka olarak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı