Ders çalışasım gelmiyor

Bu sene bitsin seneye rahatsın olayı hiçbir zaman doğru olmayacak. 12. sınıftan sonra kötü bir üniversite kazansan bile mecbur liseden daha çok çalışacaksın. Hatta buraya bu kadar emek vereceğime lisede emek verseydim daha iyi yerde olsam diye düşüneceksin.
Üniversite bitecek iş hayatı başlayacak, ne kadar yükselmek istersen o kadar çalışman gerekecek. Şu sınavlar geçsin seneye rahatız, bu geçsin seneye rahatız genel olarak yalan. Ancak bir kredin olur son ayındasındır ve planında başka kredi çekmek yoktur şu ay geçsin rahatız dersin.
 
Bu sene 9. sınıfa geçtim. Geçen sene seneye rahat edeceksin, bu sene gayret yalanlarına kandım. Geçen sene çok çalıştım fakat olmadı. Ondan sonra içimdeki ders isteği iyice bitti. Artık çalışasım gelmiyor. Online derslerde duramıyorum, sıkılıyorum. Test çözerken kaçmaya yer arıyorum. Bu sene temelimi alamadım, sizce ne yapmalıyım? Nasıl ders isteğim artar?

Ben de şu an aynısını yaşıyorum, senin problemin ne zaman nasıl geçti veya geçti mi?
 
Ben de şu an aynısını yaşıyorum, senin problemin ne zaman nasıl geçti veya geçti mi?

3 ay sonra YKS sınavım var ve ben çalışmadım sana tavsiyem günde 1 saat çalışman olacaktır sadece 1 saat çalışmakla bile çok rahat kazanırsın üniversiteyi benim hayallerim ve amaçlarım farklı olduğu için istemiyorum üniversiteyi fakat seneye YKS'ye terkar gireceğim yedekte dursun diye çalışacağım. Ve unutma bazı şeyleri tecrübe etmek gerekiyor.
 

Geri
Yukarı