Ders çalışmak istemiyorum

Çok başarılı olunca da bir şey değişmiyor merak etme. Dün deneme olduk ve ben sınıf 1.si okul 5.si oldum. Buna rağmen annemin "Niye okul 1.si olamadın!?" tribini çekiyorum. Afedersiniz ama iki ucu kakalı değnek.
 
Çok başarılı olunca da bir şey değişmiyor merak etme. Dün deneme olduk ve ben sınıf 1.si okul 5.si oldum. Buna rağmen annemin "niye okul 1.si olamadın?" tribini çekiyorum. Afedersiniz ama iki ucu kakalı değnek.

Olduğunuz o denemeler o kadar önemsiz bir şey ki. Denemem iyi geçti ama yaranamadım deyip salmak olmaz.
 
Olduğunuz o denemeler o kadar önemsiz bir şey ki. Denemem iyi geçti ama yaranamadım deyip salmak olmaz.
Tabii ki de salmayacağım ama bir türlü annemi memnun edemem canımı sıkıyor. Üstüne üstlük neymiş de okul 2.si bir kızmış. Yapılan cinsiyetçiliğe bakar mısın...
 
Seni üniversite sınavına hazırlayabilecek bir liseye gideceksin sonra iyi bir not alıp prestijli bir üniversitede hayalinin mesleğinin bölümüne gideceksin.
:DD Üniversite sınavını ne okul ne de dershane ikisi de kazandırmaz. Kişinin kendi azmi ve çalışma oranına bağlı olarak değişir.
 
Hepinize içten teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten şu anda bayağı ders yapıyorum ve sıkılmıyorum. Ve biliyorum LGS dünyanın sonu değil ama ailem öyle algılıyor ve"iyi liseye gitmezsen sanayiye git" diyorlar. Ancak ben sanırım 40-50 matematik 30-40 fen ve 30-50 Türkçe sorusu ile atlatırım. Ayrıca ingilizcem çok feci kötü. Eğitim hayatıma ne kadar ekşisi olur?
 
Hocam soru biraz garip ama üs parantez in içinde ise nasıl etki ediyordu dışında ise nasıl etki ediyordu? Yanlış bilgi ile çözmek istemem.
 

Geri
Yukarı