Devlet Bahçeli: Netflix artık haddini aşmıştır

Bahçeliye hayranlığım yok kendisini ve fikirlerini sevmiyorum zaten. Ama adam burada doğru söylemiş. Siyasetçi olarak bakmayın. Bir insanın bunları söylemesi gerekiyor zaten. S** Life dizisinde açık açık penis gösterildi diye olay olmuştu. Ben şahsen izlemedim diziyi ama bunlar iyice ahlaki sınırı aşıyor. Siyasetle alakası yok.
Şimdi izledim gerçekten gösteriyorlar şok oldum.
 
Göstermesinde bir sakınca görmüyorum. Bundan 7-8 yıl sonra yaz dizilerinde görürüz. Buraya da yazıyorum. RTÜK uyuyor. Bir film vardı-buna benzer çok var- kadın adama"Beni ne zaman tedavi ediceksin yarın gece boş musun?" Demişti. Şimdi soruyorum sana, size bu zihniyetin geleceği nedir?
 
Buradaki yorum atanların çoğunun kendi fikri olduğunu düşünmüyorum. Saçma bir şekilde din düşmanlığı yaparak çağdaş ileri görüşlü olduğunu düşünüyorlar. Klavye haricinde iki kelimeyi bir araya getirememiş asosyaller burada akademisyen birinin dil sürçmeleriyle komiklik yaptığını düşünüyorlar.
Ve bu çocuklar saçma bir şekilde ateistlerin zeki Müslüman'ların aptal olduğunu düşünüyor.
Yine bu çocuklar istedikleri cevapları alamadığında yallah arabistana gibi klişe cümlelerle insanları kışkırmaya çalışıyor. Komiktirki her cuma bunların ailesi bu çocukları zorla camii gönderiyor. Kısacası yazdıklarıyla yaşadıklarının bir alakası yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı