Discord ID üzerinden vatandaşlık bilgilerime ulaşıldı

Mesajıma eksi atanlar neden attı anlamadım, Steam hesabımdan beni buldular yazılmış ben de Steam üzerinden IP adresi bulunabiliyor mu diye sordum, çünkü Steam asla sıradan kullanıcılarla IP adresini paylaşmıyor, sözleşmesinde de yazılı ve ayrıca IP adresi ile tam konum bulunamasa da yaklaşık konum bulununabilir.
Steam değil hocam Discord yazılmış. Sanırım yanlış okuyor olabilirsiniz. 🧐

Ben de panelciler yüzünden bıraktım, baktım ailemi rahatsız ediyorlar. Yeter artık dedim saldım buraya geçtim.
Panelcilerin bulundukları sunucularda bulunmuyorsanız çok bir sorun olacağını sanmıyorum. Discord, arkadaş grubuyla kullanılabilecek iyi bir uygulama.

Ama bir kere bilgileriniz yayılınca bazı sosyopatlar ailenizi, akrabalarınız arayıp rahatsız ediyor. Küfredebiliyor, sizin hakkınızda doğru olmayan kötü şeyler söyleyebiliyor. Evinize sürekli kapıda ödeme yemekler yollayabiliyor.

Başkası bilginizi atmıştır. Bahsettikleri yöntem hikaye.

Bilgilerimi bilen yok atan da yok bu olay gerçekleşirken arkadaşlarım korkarak onların aramalarına gelmemi beklediler. Maalesef böyle bir olay oldu Discord'u bırakacağım konusunda kararım kesin 13 yaşındaki çocukların her gün milletin huzurunu bozması ve bunlarla başa çıkıllamaması beni gerçekten üzüyor. Herkese teşekkür ederim iyi akşamlar.

Discord asla verilerinizi (mahkeme, polis) hariç 3. kişilerle paylaşmaz. Gerçi mahkeme veya polisle de verileri paylaşmıyor sanırım.
Mahkeme vb. resmi yerler istediği zaman paylaşıyor.
dostum adama kendim hakkımda hiç bir şey vermediğimden yola çıkarak adamın beni idimden bulmasını doğruladım bunu başka yolu var mı sence çok saçma zaten sanal alemde güvenliğe önem veren biriyim
Yarın savcılığa veya karakola git durumu anlat. Onlar gerisini halleder. Ama o kişiye "seni şikayet ettim." vb. şeyler söyleme, boşu boşuna uğraşmış olursun. Engelle geç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı