Disleksi olan biriyle evlenir misiniz?

İşte öz kardeşim! Yaşıtlarım hala saçma sapan şeyler dinlerken nadir sayıda olan altın nesli görünce motive oluyorum. Bu arada ben diğerleri gibi ilişki yapmadım yapmam da Allah korusun. 1 ay sürecekse zaten hiç olmasın daha iyi. Hiç sevgilim olmadı olabilecekler olduda uzun sürmezlerdi. Sevdiğim vardı onlada olmadı zaten.
İşte öyle ilişkilerden nefret ediyorum. Hiç olmasın dediğiniz gibi daha iyi. Şuan yeterli olgunluğa erişmediğim için birini belki sevsem bile şimdilik sevgilim olmaz. (Platonik olarak kalır yani) Yine dediğim gibi 18'li yaşların üstünde olursa olur.

İşte öyle ilişkilerden nefret ediyorum. Hiç olmasın dediğiniz gibi daha iyi. Şu an yeterli olgunluğa erişmediğim için birini belki sevsem bile şimdilik sevgilim olmaz. (platonik olarak kalır yani) yine dediğim gibi 18'li yaşların üstünde olursa olur.

Bu yaşlarda yapabileceğiniz sevgili genel olarak ileride yapacağınız ilişkelere ön hazırlık gibi bir şey olur. Öyle birbirine deli gibi bağlananlar dışında kalanı fıs çıkıyor. Benim de öyle şahsen. Ondan dolayı bende sevgili yapmadım. Okulda bazı kızlar var bir insan her hafta sevgili değiştirirmi ya? Kız kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştiriyor. Okuldaki her erkeği denedi bir ben kaldım galiba.O yüzden bu yaşlarda çok mantıklı değil.Fakat karakteri düzgün iyi bir dert ortağı ise olabilir.

Bu yaşlarda yapabileceğiniz sevgili genel olarak ileride yapacağınız ilişkelere ön hazırlık gibi bir şey olur. Öyle birbirine deli gibi bağlananlar dışında kalanı fıs çıkıyor. Benim de öyle şahsen. Ondan dolayı bende sevgili yapmadım. Okulda bazı kızlar var bir insan her hafta sevgili değiştirirmi ya? Kız kıyafet değiştirir gibi sevgili değiştiriyor. Okuldaki her erkeği denedi bir ben kaldım galiba.O yüzden bu yaşlarda çok mantıklı değil.Fakat karakteri düzgün iyi bir dert ortağı ise olabilir.
Karakteri düzgün ise dediğiniz gibi, olabilir. Ancak o bahsettiğiniz kız gibilerinden uzak durulması gerekir. Kendi karakteriyle sizin de karakterinizi batırır yoksa.

Evlenmem.

Kendime denk, kafa ve fikir yapıma nispeten uygun, soy adımı taşıyabilecek birisiyle evlenirim.

Bu saydıklarımdan birisi bile olmasa evlilikte ciddi sorunlar ortaya çıkabilir. Siz belki yalnızca kendinizi düşünüyorsunuz ama çocuğunuz da etkilenebilir bu sorunlardan. Onlara bu hayatı travmaya çevirmeye hakkınız yok.
Kesinlikle katılıyorum. Gayet doğru.

Tamamen uydurma bir bilgi :D Farklı ve yaratıcı düşünme ile disleksinin bir alakası yok:)
bigumigu_disleksi-1300x680.jpg

İş dünyasında bile böyle düşünen insanlar aranıyor. Bilip bilmeden konuşma hakkınız yok. Ben 1 yıl boyunca Özel Eğitim Merkezinde harçlık çıkarma amaçlı da olsa çalıştım. Ve destek verilse çok başarılı olacak çocuklar gördüm.

Eki Görüntüle 1564023
İş dünyasında bile böyle düşünen insanlar aranıyor. Bilip bilmeden konuşma hakkınız yok. Ben 1 yıl boyunca Özel Eğitim Merkezinde harçlık çıkarma amaçlı da olsa çalıştım. Ve destek verilse çok başarılı olacak çocuklar gördüm.
Özel eğitimciyim, bu çocuklarla da çalışıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı