yaraliordek
Hectopat
- Makaleler
- 3
Daha fazla
Merhaba dostlarım.
Ben 16 yaşında 103-106 (aç-tok) kilo, 185 boyunda bir insan evladıyım.
Kilo vermek değil de daha çok, yağ yakmak istiyorum. Özellikle göbeğimi eritmek istiyorum.
Bunun için sıkı bir diyetim var.
Şu şekilde;
Sabah 30 gr yulaf ezmesi 120 gr corn flakes. (110 + 450 kcal)
Öğlen saat 6, 7 en geç 8 gibi;
Eğer evde sağlıklı bir yemek varsa.
0 ekmek ile onu yiyorum, bu genelde et veya tavuk türevleri oluyor,
Bugün 1 kase salçalı bulgur pilavı + avuç içinden biraz büyük tepsi kebabı yedim.
Önceki gün ise 1.5 kase tavuk çorbası, + Glorious Model O mouse kadar yer kaplayacak kavurma yedim. (başka türlü nasıl anlatabilirim bilmiyorum) eğer evde sağlıksız bir yemek varsa, makarna, pirinç pilavı gibi.
Sabahkinin aynısını yiyorum.
Bu süreçte normalde çok ama çok fazla yememe rağmen, ağızıma abur cubur sürmedim.
Ekmek de hiç yemiyorum.
Almam gereken kalorinin yarısından daha azını alıyorum.
Evde günlük olarak hafif ağırlıklarla spor yapıyorum. Genelde kol çalışıyorum.
Sizce bu diyet iyi mi? Vücudumdaki yağ oranını azaltsam yeter, tartıya çıkınca ağırlık kaybetmiş olmama gerek yok. Bir de göbeğimi eritmem lazım.
Ben 16 yaşında 103-106 (aç-tok) kilo, 185 boyunda bir insan evladıyım.
Kilo vermek değil de daha çok, yağ yakmak istiyorum. Özellikle göbeğimi eritmek istiyorum.
Bunun için sıkı bir diyetim var.
Şu şekilde;
Sabah 30 gr yulaf ezmesi 120 gr corn flakes. (110 + 450 kcal)
Öğlen saat 6, 7 en geç 8 gibi;
Eğer evde sağlıklı bir yemek varsa.
0 ekmek ile onu yiyorum, bu genelde et veya tavuk türevleri oluyor,
Bugün 1 kase salçalı bulgur pilavı + avuç içinden biraz büyük tepsi kebabı yedim.
Önceki gün ise 1.5 kase tavuk çorbası, + Glorious Model O mouse kadar yer kaplayacak kavurma yedim. (başka türlü nasıl anlatabilirim bilmiyorum) eğer evde sağlıksız bir yemek varsa, makarna, pirinç pilavı gibi.
Sabahkinin aynısını yiyorum.
Bu süreçte normalde çok ama çok fazla yememe rağmen, ağızıma abur cubur sürmedim.
Ekmek de hiç yemiyorum.
Almam gereken kalorinin yarısından daha azını alıyorum.
Evde günlük olarak hafif ağırlıklarla spor yapıyorum. Genelde kol çalışıyorum.
Sizce bu diyet iyi mi? Vücudumdaki yağ oranını azaltsam yeter, tartıya çıkınca ağırlık kaybetmiş olmama gerek yok. Bir de göbeğimi eritmem lazım.
Son düzenleyen: Moderatör: