Dolar düşer mi?

Düşer mi ?

• Düşmez.

Oy: 59 64,1%
  • Düşer

Oy: 6 6,5%
  • Ekmeği dolarla mı alıyoruz ?

Oy: 27 29,3%

• Oy verenlerin toplamı
    92
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dolar mehter takımı gibi iki ileri bir geri bazen 4 ileri bir geri, 30 yıldır böyle gördüm. Döviz tahmini hep niyettir, alım seviyesi yakalamak isteyen düşeceğini varsayar ve almaz, satmak isteyen yükselecektir der satmaz :) Dolar al-sat ile uğraşmıyor alım gücümüzle ilgileniyorsanız; döviz ama ağır ama hızlı hep yükseliyor canım ülkemde, işimiz yılbaşı indirimlerine cadılar bayramı indirimlerine kaldı.

Geçmiş dönemden bahsediyorum. Bir ülkenin başbakanı Barzani'yi alkışlar ile karşılıyorsa ve bu başbakanı seçen insanlar takım tutar gibi parti tutuyorsa anca bilmem ne kılıdır hepsi. Hayat kadınına mana bulanlar 0,50 Türk Liralık makarnaya ruhunu satar olmuş. Neyse beyni olmayan anlamaz, beyni olan biliyordu zaten böyle olacağını.

Ekran Alıntısı.PNG

Siyasetten nefret ederim. Gelecekte bir gün geçmiş günlerdeki sağcı solcu gibi kardeşlerin birbirine düşmesi zoruma gidiyor. Vatandaş dediğin gider gizli oyunu kullanır varsa başka derdi anayasaya uygun protesto eylem ne varsa yapar ama at yarışı gibi hadi oğlum bastır aslanım diye taraflık yapılmaz. Birilerinin kılı birilerinin çomarı birilerinin putu hiçbiryerde bitmedi hakaretler. Ne çomar çomarlıktan vazgeçti ne putçu putçuluğundan hatta sırf putçu dediler diye insanlar daha bir sarıldı, çomar dediler diye siyasilerin işlerini benimsemediği halde savunanlar biliyorum çünkü adamlara kapı bırakmadınız. Buraya insanlar birbirlerine nasıl laf soktu diye girmiyorum. Birlik ve beraberliğe kardeşliğe alenen tecavüzdür sokaktaki hakaretle yürütülen siyaset.

Siyasetten nefret ederim. Gelecekte bir gün geçmiş günlerdeki sağcı solcu gibi kardeşlerin birbirine düşmesi zoruma gidiyor. Vatandaş dediğin gider gizli oyunu kullanır varsa başka derdi anayasaya uygun protesto eylem ne varsa yapar ama at yarışı gibi hadi oğlum bastır aslanım diye taraflık yapılmaz. Birilerinin kılı birilerinin çomarı birilerinin putu hiçbiryerde bitmedi hakaretler. Ne çomar çomarlıktan vazgeçti ne putçu putçuluğundan hatta sırf putçu dediler diye insanlar daha bir sarıldı, çomar dediler diye siyasilerin işlerini benimsemediği halde savunanlar biliyorum çünkü adamlara kapı bırakmadınız. Buraya insanlar birbirlerine nasıl laf soktu diye girmiyorum. Birlik ve beraberliğe kardeşliğe alenen tecavüzdür sokaktaki hakaretle yürütülen siyaset.
Allah'n çomarı ile ne birlik beraberliğinden bahsediyorsun ? Önce güçlendirip sonra kandırıldık diyor koskoca cumhurbaşkanı ve buna oy veren andavallar ciddi ciddi var. Yemişim bunların birliğini varlığı yokluğu benim için bir bir bile değil yokluğu mutlu eder. Atatürk düşmanlığı yapıyor herif ya. Adam ona koskoca ülke bırakan adama küfrediyor ve ben bunla birlik ve beraberlik yapıcam ? Daha fazla yazarsam küfretmeye başlayacağım bu kadar yeter!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı