Dolar düşer mi?

Düşer mi ?

  • Düşmez.

    Oy: 59 64,1%
  • Düşer

    Oy: 6 6,5%
  • Ekmeği dolarla mı alıyoruz ?

    Oy: 27 29,3%

  • Oy verenlerin toplamı
    92
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bayramdan önce dolar 2,95'e kadar düşmüştü ve 2500 liraya bilgisayar topladım. Diğer hafta başında 3,10'u geçti ve birdaha düşmedi. Şuanda aynı bilgisayar 3000 lirayı buluyor. Sistem toplayanlara Allah sabır versin.
 
Ayrıca bu vergi olaylarını, özellikle de ÖTV olayını sonuna kadar destekliyorum. Daha da artırmalılar ki, araba aldırmaktan caydırsınlar, milleti toplu taşımalara, bisiklet kullanmaya teşvik etsin. Ayranınız yok içmeye daha lüks peşindesiniz. Çevrenin, doğanın zaten içine ettiniz. İyi işte, caydırıcı hareket bunlar. :)
Bu kadar saçma ve gereksiz bir yorum görmedim. Sen İstanbul dan çık git memleketine. Benim memleketim Ordu. Git bakayım bisikletle de göreyim. Bana hiç uçak veya otobüsü savunma. Ben memleketime gezmeye gidiyorum kafama göre istediğim yeri gezmek istiyorum. Git sen bakayım bisikletle de sonra bu yorumu yaz.
 
AP'nin tekrar haçlı mantığı ile hareket etmesi kendi sınırlarımız da yaptığımız her operasyon da teröristlere destekleri gerek parlemonto da kırmızı halı ile karşılamaları bizim iç üretim de iyi olmamız iç karışıklıklar ve sıkıntılar ... Olduğu sürece malesef düşmez.
 
Terör yıllardan beri var çözüm süreciyle rafa kalkınca gözlere perde indi. Türkiyeyi birlik kapısında 50 senedir bekleten avrupanın bakış açısı hep böyleydi bu yeni birşey değil teröre destekleride yıllardan beri bilinen gerçek oda yeni değil. Şuna hepten alıştığımız/alıştırıldığımız tabirle kandırıldık deselerde hepimiz rahat etsek. Çamurda debelendikçe boğazımıza kadar balçığa batmışız biz hala başkalarının yüzümüze attığı çamura dikkat kesilip cambaza bak yapıyoruz. Yahu gün geçtikçe batıyoruz hala sorunu başka yerde arıyoruz. Özelleştirip satılacak yerli taşınmazda kalmadı. Sıra osmanlıdan miras değerli askeri arazilere geldi onlarda bitince artık topkapı dolmabahçe sarayını araplara iteleriz bu gidişle.
 
3.495 olmuş. :cry: Bugün içinde 3.5'i geçecek.
 
Birkaç hafta önce demiştim. İnsanlar olmaz öyle şey derken veya birkaç ay sonra olur derken birkaç hafta içinde 3.5'i gördü. Ama artık bir süre düşüşlere geçer 3.3 civarlarında seyreder diye bekliyorum.

Ancak şimdi de şöyle bir problem var ki, yeni anayasa metninin mecliste imzaya açılmasından dolayı yakın zamanda meclisteki oylamanın sonucuna göre referandum olabilir. Bu referandum yüzünden, FED'in faiz konusundaki kararları yüzünden ve Trump'ın başkanlığa resmen oturmasından sonraki atacakları adımları, söyleyecekleri yüzünden dolar 3.7 - 3.8 seviyesine kadar çıkabilir bence. Ama o birkaç ay sonrasında da, sadece doların değil Euro'nun da çok fazla yükselmesinden dolayı ekonomide kırılganlık, durgunluk artacaktır; eğer bir şekilde müdahale edilmezse. Çünkü malum ki artık satacak, özelleştirecek pek bir şeyimiz de kalmadı sıcak para akışı için. :)
 
Güzel yalan. İnanan var mı bunlara hala?
Dolar ABD'nin faiz artırımı endişesi ile tüm dünyada yükselişte. Euro/Dolar bazına bakarak bile anlaşılabilir bu. TL'nin en çok değer kaybeden para birimi olduğu doğrudur. Ancak dolar tüm para birimleri karşısında değer kazanıyor.

Dolar bütün para birimleri karşısında yükseliyor lakin dolar karşısında en yüksek değer kaybeden para birimlerinden birisi TL'dir. Ayrıca TL sadece dolar değil, diğer bütün para birimleri karşısında değer kaybetmektedir.

Öyle kendinizi avutmaya devam edin bakalım nereye kadar avutabileceksiniz.
 
Dolar yakın bir zaman içerisinde 3.8 lere dayanırsa hiç şaşırmayın bu yükselişten sonraki düşüş de 3.5 lerde kalacak muhtemelen, çevremizdeki birçok büyük yatırımcılar yüksek meblağlarda dolar alımı yapıyor hala ve söyledikleri imkanınız doğrultusunda dolar alın yükseldikten sonra satarsınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı