Mücahit beyazat
Hectopat
Düşerse bi' tekme de ben vuracağım dolara.
He he battı batı. 40 yıldır aynı yalanla milleti uyutuyorsunuz utanın. Güya 2012 gibi batacaktı 20 sene önce denilenlere göre. Ben sana şöyle bir grafik paylaşayım da gör. Biz küçümsemiyoruz, olanı söylüyoruz zaten küçüğüz, üretmiyoruz, en önce insan üretmiyor, kaliteli okumuş, gerçekten işin ehlini öğrenebilen insan yok, çok az.Yeniden ele alinan savunma sanayi. Demir-celik fabrikalarinin 8 misline cikarilmasi ve savunma sanayine altyapi olusturacak hale gelmesi. Arastiriniz efendim biraz,
Turk muhendislerin de artik devir almaya basladigi makina yazilimciligi. Arastiriniz.
Ulkemizi sattigimiz ulkelerin 10 sene sonraki durumlarini bilerek sattik.
Avrupa 10 sene sonra iflasini verecek. Yukarida anlattim. Amerika`da atom bombasi patlasa bile kimse sasirmayacak, kimse Amerka hesap sorar diye korkmayacak eskisi gibi.
Tamam siz gene ulkenizi kucumseyin, ama dis ulkelerin durumunun da hic parlak olmadigini taktir edin. Tabi mutlu avrupalilar goruyor olmakla degil, derin arastirma yapmak lazimdir.
İsrail'in bile sanayi teknolojisi bizden daha ilerde değil mi ?Yeniden ele alinan savunma sanayi. Demir-celik fabrikalarinin 8 misline cikarilmasi ve savunma sanayine altyapi olusturacak hale gelmesi. Arastiriniz efendim biraz,
Turk muhendislerin de artik devir almaya basladigi makina yazilimciligi. Arastiriniz.
Ulkemizi sattigimiz ulkelerin 10 sene sonraki durumlarini bilerek sattik.
Avrupa 10 sene sonra iflasini verecek. Yukarida anlattim. Amerika`da atom bombasi patlasa bile kimse sasirmayacak, kimse Amerka hesap sorar diye korkmayacak eskisi gibi.
Tamam siz gene ulkenizi kucumseyin, ama dis ulkelerin durumunun da hic parlak olmadigini taktir edin. Tabi mutlu avrupalilar goruyor olmakla degil, derin arastirma yapmak lazimdir.
He he battı batı. 40 yıldır aynı yalanla milleti uyutuyorsunuz utanın.
Güya 2012 gibi batacaktı 20 sene önce denilenlere göre.
Ben sana şöyle bir grafik paylaşayım da gör. Biz küçümsemiyoruz, olanı söylüyoruz zaten küçüğüz, üretmiyoruz, en önce insan üretmiyor, kaliteli okumuş, gerçekten işin ehlini öğrenebilen insan yok, çok az.
Kişi başı ortalama yıllık dolar bazında gelir.
Hele bi şu batan krizdeki Yunanistan'a bak, onların bile geliri bizden fazla ya la.
Keşke ülkemizde de kağıt üzerindeki gibi olsa fakat durum öyle değil maalesef. Kafalarına göre zam yapabiliyor bizimkiler... Dolar düşük olsa, benim 5 TL, 1 litre benzine yetse de bizimkilere yetmez.Dolar düşük olsa yatay seyretse ha bire zam yapılmaz hocam. Çünkü TL değer kaybediyor yani senin 5 Türk Lirasi, 1 litre benzine yetebilirken değer kaybettiği için, 6 TL yetmeye başlıyor. Ekmekde dahi böyledir bu. Yurt dışı ile ilgisi yok sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.