Dolar yükselir mi?

Ne alaka dostum :D fikrini düşüncesini belirtmek ne zamandan beridir rahatsızlık oluyor? :D siz o kadar kötü bellemişsiniz ki AKP'yi yat aşşa kalk aşşa akp olmuş hayatınız :D (fanatik) falan değilim. Sadece bu tarz da atışmaları görünce aşırı eğleniyorum komiğime gidiyor parti farketmeksizin :D
AKP'yi kötü bellemedim. AKP vatanımın içine BİRŞEYLER YAPARAK kendini kötü belletti.

1.si dolar yükselmiyor TL değersizleşiyor.
2.si TL'nin değersizleşmesini faiz olayına bağlamaya gerek yok, yıllardır ülkede üretim yapılmıyor hiç bir şey yok. Sadece oy toplamak için yol-köprü-havalimanı yapılıyor onlarda da o kadar mantık dışı taahhütnameler yapılıyor ki vatandaştan SÖMÜRÜLEN vergiler yabancı şirketlere hibe ediliyor ondan sonra da neden dolar çıktı diyip duruyoruz. Vatandaş yapılan zeka dışı yol-köprü-havalimanı için isyan etmesi gerekirken şartlarını bilmediği için "Helal olsun adam yapıyor" diyor çok ilginç.

Bu arada AKP'den nefret falan etmiyorum yanlış anlaşılmasın, Tayip Erdoğan'ı takdir ediyorum bu zeka küpü milleti tam da hak ettiği gibi yönetiyor ellerine sağlık.
 
Umarım ironodir.
Doların yükselmesin de mevcut hükümetin rolü var %50 onu kenara koyun, %50 tabi ki de dış güçler rolü üstleniyor. paylaşımlı bu işler. Alay ediyorsunuz dıj güjler diye de oraları geçeceksiniz. Alay ettiğiniz konunun %50 payı var. Mevcut hükümeti zaten söyledim. hiçbir şey tek taraflı işlemez. Dünya üzerinde ki tüm örgütleri, kurumları, kuruluşları araştırın da geçmiş ve gelecekte neler planlanıyor neler yapılmış onları hele bi araştırın. Asıl alay edilecek konu var ise onlar da (Tek bir kişinin) üzerine yıkanlardır. Alakası yok diyenlerdir. Dünya sizin düşündüğünüz ve sadece görünene bakıp, görünmeyene bakmayanlar gibi işlemiyor.
 
Usta 40 Dolarım var, keşke daha çok param olsa ve bi' 200 Dolarım falan olsa. Demin yine para yatırdım. Yatırmadan önce 23 Dolarım vardı, 23 Dolar ile; 100 TL civarı kâr ettim şu ana kadar.
Ben de devletin verdiği bursu 5 yıldır dolara çeviriyordum. Tabii şu an alamıyorum 13.8 olduğundan ama bayağı kar ettim 1000+ dolar ve 60 eurodan. Ne yazık ki almak istediğim şeylerin fiyatı da aynı oranla arttı.
 
Keko gibi gülücük atan arkadaşlar bu yazdıklarımı SS alıp telefonlarınıza, cihazlarınıza kaydedip ileri de DANK diye ruhunuza,beyninize ve yaşadığınız koşulların tamamen elinizden alındığınız da o attığınız emojilere bakarak ruhunuzu tatmin edersiniz :) Bunlar iyi günlerimiz sizler her an'ın değerini bilmeyenlersiniz işte o yüzden kaybediyorsunuz içiniz de. Hükümette suç olduğu kadar Millette de var (Troll) millet tabi bir de DÜMDÜZCÜ millet. Herkes için geçerli değil. O gülücük kahkaha atanlar kendilerini iyi biliyorlar ve her yerde kendilerini belli ediyorlar teşekkürlerimi sunuyorum onlara :)
 

Geri
Yukarı