Donanım Arşivi'nin Technopat Hakkındaki Düşüncesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Donanım arşivi Casper PC gibi. İçinde ekran kartı bile olmayan sistemler satan firma Casper. Bu bilgisayalar da insanlar oyun oynamaya çalışıyordu😒
 
Bana ilginç gelen şey şu; Kendisi ürün olarak ASUS gibi monitör, klavye gibi ürün kullanırken insanlara marka takıntısı var diye laf atıp Gamepower öneriyor.
Nedense bu yorumu aradım burada ☺ Kesinlikle tam olarak bunu söylemek istiyorum.
Eskiden iyi bir kanaldı ama sponsorluk bozdu ada mı?
Her tanıttığı ürüne iyi diyen biri ne kadar umursanırsa o kadar umursamak gerekli 👍
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım arşivine olan bakış açım değişti. Forumda Gamepower gibi markalara karşılık onun 2-3 katı fiyatına bir şey önermiyoruz ki. Adamın bütçesi 200Tl ise adam gidip 200Tl ye Gamepower klavye buluyor diyelim biz de gidip 230Tl ye daha iyisini öneriyoruz. Tek farkı Gamepower led koymuş...
Ama kalite bakımından iyi değil.
Bu tür markaları çok kullandım hiç de memnun kalmadım. Klavye ürünlerini bilmem ama kulaklık ve mause konusunda iyi değiller.
 
Zamanında Technopat'ın izlenme sayısına bile laf etmişti. 300.000 aboneleri var ama videoları 50.000 60.000 izleniyor diyordu. O zamanlarda Donanım Arşivi'nin 100.000 abonesi vardı ve izlenme sayısı da 70.000 80.000 di. Kendi kanalının kitlesinin izlediğini belirtiyordu. Fakat şuanda gördüğümüzde aynı durum kendisi içinde geçerli.

Technopat'ın ve forumun kalitesi ortadadır. En son laf atılacak yer burası. Technopat bir yana diğerleri bir yana.
 
Kulaktan dolma, kaynaksız atıp tutan her forumda olur.
Önemli olan birkaç kaynaktan bilgiyi teyit etmek.
Corsair, MSI, ASUS'tan ibaret bir dünyada yaşayanlar var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ben de Gamepower'in monitörü ve klavyesini aldım, suan gayet memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım, fanboyluk yapmaya gerek yok ha olur ilerde sıkıntı verir onu da yazarım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Adamın burada söylemek istediği forum kullanıcılarının belli bir fiyat ve marka değerine sahip olmayan ya da biraz eski olan teknolojilerin desteklenmediği hatta alay edildiği yönünde. Doğru söylemiş kendisi çok denk geliyorum bu olaya. 7. ve 9. Nesil Intel i5 işlemcilere "çöp" diyenleri gördü bu gözler. Bunu yaşamak bile haklı olduğunu gösterir. Forumda çok değerli yorumlar yapıp bilgilendiren çok sayıda arkadaşımız var onları tenzih ederim. Fakat ciddi anlamda bilgi temeli olmayan, rastgele yorum yapan insan sayısı mevcut.
 
İncelediği her ürün, her sistem canavardı bir ara. 3-5 videosuna bakıp geçmiştim.
 
Boş arsada master yapmış DA. Sıradaki gelsin. 😂🤣
kemal-sunal-gif-yapma.gif
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı