8BitDo 2C mi bu mu daha uzun gider.
ürün ömrü olarak bana 1k bandında alabileceğim uzun ömürlü bir cihaz lazimTek şarjla gideceği süre olarak mı ürün ömrü olarak mı?
Bu arada fiyat vergisiz 920 küsure çıkmış.
Ürün ömrü olarak bana 1K bandında alabileceğim uzun ömürlü bir cihaz lazim.
Konudaki ürün mü hocam? Ben de aldım da henüz gelmedi ilk izlenimleriniz nedir?@yavuzcetinfanı geldi hocam haberiniz olsun.
Konudaki ürün mü hocam? Ben de aldım da henüz gelmedi ilk izlenimleriniz nedir?
Tamamdır hocam teşekkürler.Hayır stoku bitmiş demiş bende geldi dedim.
Yazdıklarının ne kadar saçma olduğunun farkındasındır umarım. Gamepad hakkında söylediklerinin temelsizliği bir yana, insanlara neden beğenmedim attıklarını sorup sanki fikrine karışıp seni susturmaya çalışmışlar gibi akıl uçuklatıcı absürtlükte bir şey yazmışsın. Beğenmedim atınca "fikrine" karışmış olmuyoruz, sadece yazdığın yorumun kıymetsiz olduğuna dair "fikrimizi" belirtiyoruz.Xbox 9. nesil Starfield Edition çakması görünümde olan bir kontrolcüyü ben şahsen güvenip almazdım.
@indirimcanavari @Dead Internet Theory
Dislike atma sebebiniz nedir?
Yani sizi sorguladığımdan değil de kendi belirttiğimiz fikre bile karışıyorsanız diyebileceğim bir şey yok, ben ürünü almayın demedim "şahsen güvenip almazdım" dedim, ürünün Xbox 9. nesil Starfield Edition görünümünde olduğu aşikâr.
Merhaba, x20 stoğunu kaçırdım ben. X15 alınır mı? X20 ile aralarında ne gibi farklılıklar var? X20 tekrar beklenmeli mi? Yardımcı olabilir misiniz acaba?Yazdıklarının ne kadar saçma olduğunun farkındasındır umarım. Gamepad hakkında söylediklerinin temelsizliği bir yana, insanlara neden beğenmedim attıklarını sorup sanki fikrine karışıp seni susturmaya çalışmışlar gibi akıl uçuklatıcı absürtlükte bir şey yazmışsın. Beğenmedim atınca "fikrine" karışmış olmuyoruz, sadece yazdığın yorumun kıymetsiz olduğuna dair "fikrimizi" belirtiyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.