Elektronik Easysmx X15 vergi dahil 1.223, 57 TL

Ürün ömrü olarak bana 1K bandında alabileceğim uzun ömürlü bir cihaz lazim.

Uzun kullanımda ne olacağını pek bilmiyorum ama en iyi seçenekler için easysmx, 8BitDo, GameSir gibi markalar var. Acil gerekmiyorsa bence indirim kollayın. AliExpress ve Temu'da çok uygun fiyatlardan koyuyorlar zaman zaman. Konudaki ürün vergiyle 1500 liralara geliyor bu da alınabilir ama büyük bir indirim değil şu anlık.

Xbox 9. nesil Starfield Edition çakması görünümde olan bir kontrolcüyü ben şahsen güvenip almazdım.

@indirimcanavari @Dead Internet Theory
Dislike atma sebebiniz nedir?
Yani sizi sorguladığımdan değil de kendi belirttiğimiz fikre bile karışıyorsanız diyebileceğim bir şey yok, ben ürünü almayın demedim "şahsen güvenip almazdım" dedim, ürünün Xbox 9. nesil Starfield Edition görünümünde olduğu aşikâr.
Yazdıklarının ne kadar saçma olduğunun farkındasındır umarım. Gamepad hakkında söylediklerinin temelsizliği bir yana, insanlara neden beğenmedim attıklarını sorup sanki fikrine karışıp seni susturmaya çalışmışlar gibi akıl uçuklatıcı absürtlükte bir şey yazmışsın. Beğenmedim atınca "fikrine" karışmış olmuyoruz, sadece yazdığın yorumun kıymetsiz olduğuna dair "fikrimizi" belirtiyoruz.

Yazdıklarının ne kadar saçma olduğunun farkındasındır umarım. Gamepad hakkında söylediklerinin temelsizliği bir yana, insanlara neden beğenmedim attıklarını sorup sanki fikrine karışıp seni susturmaya çalışmışlar gibi akıl uçuklatıcı absürtlükte bir şey yazmışsın. Beğenmedim atınca "fikrine" karışmış olmuyoruz, sadece yazdığın yorumun kıymetsiz olduğuna dair "fikrimizi" belirtiyoruz.
Merhaba, x20 stoğunu kaçırdım ben. X15 alınır mı? X20 ile aralarında ne gibi farklılıklar var? X20 tekrar beklenmeli mi? Yardımcı olabilir misiniz acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı