Elektronik Easysmx X15 vergi dahil 1.223, 57 TL

Hocam Xbox 9. nesil aldım ve 2'sinde de sol analog drifting yaptı gittim DualSense aldım neyse ki onda bir sorun yaşamıyorum. Gidip de Xbox'a 2500 TL vermek yerine bunlara 1000 TL verince bence insan daha mutlu olur. Ben 125Hz mz anlamıyorum, fakat 2 kere yaşadığım drifting problemi Xbox gamepadden soğumama yetti de arttı. Umarım 10. nesilde adamakıllı bir şey yaparlar.

Var mı hocam uygun fiyata öyle bir gamepad? Uygun fiyattan kastım fiyatını hak eden f/p olabilecek cinsten bir şey.
Easymx X20 vardı ama kalktı maalesef satıştan. Bakınıyorum ben de ona denk bir şey denk gelirse diye. 8BitDo Ultimate 2C kullanıyorum ama daha ergonomik ve mekanik bir kontrolcü bakıyorum.

Bu mu yoksa Machenike G5 Pro mu?
Machenike ise kağıt üzerinde dövüyor ama 1000 Hz olmasına dikkat edin.

@deserteagle7
Açıkça söyleyeyim, 10'dan fazla farklı gamepad sahibiyim şu anda, arkadaşlara verdiklerimi filan da sayarsam 30'dan fazla aldım (90'lardan beri alıyorum, 30'larımdayım).

Hayatımda kullandığım en iyi gamepadler yeni çıkan mekanik tuşlu, 1000Hz, hall effect gamepadler. Yani kıyas bile yapılamaz eskileriyle.

Konsol resmi gamepadleri arasında da DualSense en iyisi. Xbox Series gamepad hayatımda kullandığım en kötü gamepadlerden biri. Ofiste ilk oyun bilgisayarını alan birine hediye etmiştim son Xbox Series gamepadimi. 1000Hz görünce 125Hz kullanılır değil (fare gibi aslında, farenizi 125Hz yapın da görün bir), mekanik tuşlar en kötü membran klavyeden (emin olun ki gamepadlerde Apex 3 gibi kaliteli membran switch kullanılmıyor) en iyi mekanik klavyeye geçme hissi veriyor, hall effect mükemmel kontrol veriyor.

Yani bu devirde Xbox Series gamepad almak en büyük hata olur. Daha ucuza Flydigi Vader 4 Pro var.

Eassmx hiç kullanmadım ama 8BitDo Ultimate 2C önerebilirim. Ya da gamepad için biraz paraya kıyıp iyi bir şey alın eğer çok kullanıyorsanız. Klavye ve fareye binlerce lira gömüp de gamepad kullanıcısı olup Xbox Series ile yetinmek garip geliyor bana.
Aklımda xbox gamepad almak vardı, yazınızı okuduktan sonra eledim direkt. Teşekkürler. Başka önerdiğiniz gamepad(ler) var mıdır hocam?

Fiyat tekrar 1223 küsure çıktı ve siyah renk yerine geri beyazı geldi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-12-19-58-29-490_com.einnovation.temu.png
    Screenshot_2024-11-12-19-58-29-490_com.einnovation.temu.png
    378 KB · Görüntüleme: 110
Ucuz istiyorsan 8BitDo membran tuşlarda lider bence. Ultimate 2C modelleri şu anda ucuz olmasına rağmen. 8BitDo mekanik tuş yapmıyor.

Mekanik istiyorsan fiyatlar artıyor. 4000 civarı vermen gerekebilir. Flydigi Vader 4 Pro en iyisi şu an.

Açıkça söyleyeyim, 10'dan fazla farklı gamepad sahibiyim şu anda, arkadaşlara verdiklerimi filan da sayarsam 30'dan fazla aldım (90'lardan beri alıyorum, 30'larımdayım).

Hayatımda kullandığım en iyi gamepadler yeni çıkan mekanik tuşlu, 1000Hz, hall effect gamepadler. Yani kıyas bile yapılamaz eskileriyle.

Konsol resmi gamepadleri arasında da DualSense en iyisi. Xbox Series gamepad hayatımda kullandığım en kötü gamepadlerden biri. Ofiste ilk oyun bilgisayarını alan birine hediye etmiştim son Xbox Series gamepadimi. 1000Hz görünce 125Hz kullanılır değil (fare gibi aslında, farenizi 125Hz yapın da görün bir), mekanik tuşlar en kötü membran klavyeden (emin olun ki gamepadlerde Apex 3 gibi kaliteli membran switch kullanılmıyor) en iyi mekanik klavyeye geçme hissi veriyor, hall effect mükemmel kontrol veriyor.

Yani bu devirde Xbox Series gamepad almak en büyük hata olur. Daha ucuza Flydigi Vader 4 Pro var.

Eassmx hiç kullanmadım ama 8BitDo Ultimate 2C önerebilirim. Ya da gamepad için biraz paraya kıyıp iyi bir şey alın eğer çok kullanıyorsanız. Klavye ve fareye binlerce lira gömüp de gamepad kullanıcısı olup Xbox Series ile yetinmek garip geliyor bana.
Hocam merhabalar şu an fiyat performans sorun çıkarmayacak ne önerirsiniz acaba?

İyi olanlar arasından en ucuz mekanik Machenike G5 Pro Max gibi görünüyor ama kendim almadım, eleştiriler ve yorumlardan söylüyorum. Mekanik şart değil diyorsanız dediğim gibi 8BitDo Ultimate 2C.

İyi olanlar arasından en ucuz mekanik Machenike G5 Pro Max gibi görünüyor ama kendim almadım, eleştiriler ve yorumlardan söylüyorum. Mekanik şart değil diyorsanız dediğim gibi 8BitDo Ultimate 2C.
Yani mekanik olması bize klavyedeki kadar fark sağlıyor mu? Ayrıca sizin kullandıklarınız doğrultusunda ne önerirsiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı