Elektronik Easysmx X20 Controller vergi dahil 1600TL

• Konuyu başlatan DMN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 234
  • Görüntüleme 17.412
Kupon verdiklerini biliyordum ama 110 TL kredi nasıl olmuş hocam ya onu damı verdiler.
Bende bayağı tatlı konuştum ya arkadşaım dün sipariş etti %20 kupon vermişsiniz ilk alılverişim olacak falan filan anlattım tık yok hiçbirşry vermdi.

Valla biraz uzun konuştum ikna oldular. Daha önce aldıysan ondan vermemiş olabilirler, bilmiyorum. Ama vermiyorsa biri sohbeti çok uzatmaya gerek yok, başka birine geçip şansını deneyeceksin anca öyle, illa birisi denk geliyor. Benim konuştuklarımın ad soyadları hep Latin veya Araptı. Krediyi Monica isminde birisi verdi, %20'lik kuponu da Marianne verdi. Sanırım Latin olanlar biraz rahatlar bu konuda 😁 bu arada Türk müşteri temsilcisine kolay kolay denk gelemezsin. Sadece 1 kişinin denk geldiğini gördüm şimdiye kadar. 😁

Arkadaşlar gerçekten saatlerce mücadele ettim sanırım benim sohbetim üzerine düştü bu fiyat, çünkü Türk kullanıcılar bekliyor dedim. Alanlara hayırlı olsun ama ben düşeceğini sanmadığım için takipte değildim alamadım. Konuştuğum müşteri temsilcisinin de Allah belasını versin madem yapabiliyordunuz bana niye kem küm ettin. Başka bir temsilciye bağlanıp ağzıma geleni söyledim bir daha bu siteyle de işim olmaz hesabımı sildim.

Saat tam 12'yi geçtikten sonra düştü fiyat, ben 00.05'te kontrol ettim düşmüş hatta stok bile eksilmişti. Muhtemelen 11.11 kampanyası kapsamına aldılar da o yüzden %1 daha düşürdüler miktarı. Yoksa çok denedim ben de şunu düzeltin falan diye ama yapamıyoruz veya uzman kişilere bildiriyoruz vs dediler hep. Bence bizim etkimiz yok. Kendisi 11.11'den dolayı düştü.

Ben yazıyorum kredi tanımlayamıyoruz diyor nasıl tanımlayamıyoruz millet nasıl alıyor :D.

Daha önce aldıysan o yüzden tanımlayamıyorlar. Ben bir şansımı deneyeyim dedim ikinci kez 110 TL kredi almak için yazdım istedim ama sistemde almışsınız olarak görünüyor veremeyiz dedi. 😁

Bu fotoyu kullanın konuşurken, ben de başka forumda gördüm kredi nasıl alabilirim diye araştırırken. bu foto işe yarıyor kredi için. kupon için de yarar. foto:

707283ae-1358-40cf-abb5-9f597f29559e_412x968.jpeg

Son düzenleme:
Valla biraz uzun konuştum ikna oldular. Daha önce aldıysan ondan vermemiş olabilirler, bilmiyorum. Ama vermiyorsa biri sohbeti çok uzatmaya gerek yok, başka birine geçip şansını deneyeceksin anca öyle, illa birisi denk geliyor. Benim konuştuklarımın ad soyadları hep Latin veya Araptı. Krediyi Monica isminde birisi verdi, %20'lik kuponu da Marianne verdi. Sanırım Latin olanlar biraz rahatlar bu konuda 😁 bu arada Türk müşteri temsilcisine kolay kolay denk gelemezsin. Sadece 1 kişinin denk geldiğini gördüm şimdiye kadar. 😁

Saat tam 12'yi geçtikten sonra düştü fiyat, ben 00.05'te kontrol ettim düşmüş hatta stok bile eksilmişti. Muhtemelen 11.11 kampanyası kapsamına aldılar da o yüzden %1 daha düşürdüler miktarı. Yoksa çok denedim ben de şunu düzeltin falan diye ama yapamıyoruz veya uzman kişilere bildiriyoruz vs dediler hep. Bence bizim etkimiz yok. Kendisi 11.11'den dolayı düştü.

Daha önce aldıysan o yüzden tanımlayamıyorlar. Ben bir şansımı deneyeyim dedim ikinci kez 110 TL kredi almak için yazdım istedim ama sistemde almışsınız olarak görünüyor veremeyiz dedi. 😁

Bu fotoyu kullanın konuşurken, ben de başka forumda gördüm kredi nasıl alabilirim diye araştırırken. bu foto işe yarıyor kredi için. kupon için de yarar. foto:

Eki Görüntüle 2349251
110TL kredi almak için ne yazıyorsunuz?

Vallahi biraz uzun konuştum ikna oldular. Daha önce aldıysan ondan vermemiş olabilirler, bilmiyorum. Ama vermiyorsa biri sohbeti çok uzatmaya gerek yok, başka birine geçip şansını deneyeceksin anca öyle, illa birisi denk geliyor. Benim konuştuklarımın ad soyadları hep Latin veya araptı. Krediyi monica isminde birisi verdi, %20'lik kuponu da marianne verdi. Sanırım Latin olanlar biraz rahatlar bu konuda 😁 bu arada Türk müşteri temsilcisine kolay kolay denk gelemezsin. Sadece 1 kişinin denk geldiğini gördüm şimdiye kadar. 😁

Bu fotoyu kullanın konuşurken, ben de başka forumda gördüm kredi nasıl alabilirim diye araştırırken. Bu fotoğraf işe yarıyor kredi için. Kupon için de yarar. Fotoğraf:

Eki Görüntüle 2349251

4 farklı temsilciye tatlı tatlı konuştum hiçbiri vermiyor nefret besledim artık Temu'ya. Kredi istedim krediye cevap bile vermedi.

110TL kredi almak için ne yazıyorsunuz?

4 farklı temsilciye tatlı tatlı konuştum hiçbiri vermiyor nefret besledim artık Temu'ya. Kredi istedim krediye cevap bile vermedi.

Kopyala yapıştır yapıyorum yazdıklarımı:
İlk paragraf:
Benim aldığım ürünü, başka insanlar neredeyse benim verdiğim paranın yarısı kadar ödeme yaparak almışlar. Onlara tanımladığınız kupon ve kredileri ben de rica edebilir miyim? Tekrar alacağım ya da başka bir ürün almak için kullanacağım.

Attığım ekran görüntüsü fotosu ile birlikte ikinci paragraf:
Bu da kanıtım. Bu ürün için ben 900 TL civarında ödeme yaptım. Yanında ek ürün ile birlikte toplam 1193 TL. Eğer bana da kredi ve kupon tanımlamış olsaydınız ben de bu fiyattan alabilirdim. Tekrar aynı ürünü almayı düşünüyorum ya da easysmx X20 gamepad bugün stoklara girmişti, eğer tekrar stoklara girerse onu alacağım.

Bunları yazmışım sonra o da bana rebate100 promosyonundan mı bahsediyorsunuz falan demiş ben de:
Ben bu ödülden bahsetmiyorum. Platform teşviki olarak insanlara verdiğiniz dilediği zaman kullanabileceği kredi ve kuponlardan bahsediyorum. Bu attığınız kodda ben sadece alışveriş yaparsam eğer indirim alacağım. Yapmazsam hiçbir şey yok. Zaten aylık 5 ürün alma hakkımız var biz Türklerin. O ödülü kazanmak için bu hakkımı dolduramam. Doldursam bile tekrar ürün alamam.

Sonra o da bana 5 ürün değil 5 sipariş muhabbeti çevirmiş, yok demişim, ticaret bakanlığı öyle demiyor falan filan diye cevap vermişim onun üzerine o da bana:
Efendim, 110 TL'yi Temu kredisi olarak sunabiliriz. Kabul eder misiniz?

Ben de istediğim zaman kullanabilecek miyim falan diye sormuşum kabul etmişim. Bu kadar. Marianne vermiş bana krediyi. %20 kupon için de benzer konuşmalar olmuştu onu da Monica vermiştir o zaman. İsimleri karıştırmışım önceki yazdığımda😁

Son düzenleme:
Kopyala yapıştır yapıyorum yazdıklarımı:
İlk paragraf:
Benim aldığım ürünü, başka insanlar neredeyse benim verdiğim paranın yarısı kadar ödeme yaparak almışlar. Onlara tanımladığınız kupon ve kredileri ben de rica edebilir miyim? Tekrar alacağım ya da başka bir ürün almak için kullanacağım.

Attığım ekran görüntüsü fotosu ile birlikte ikinci paragraf:
Bu da kanıtım. Bu ürün için ben 900 TL civarında ödeme yaptım. Yanında ek ürün ile birlikte toplam 1193 TL. Eğer bana da kredi ve kupon tanımlamış olsaydınız ben de bu fiyattan alabilirdim. Tekrar aynı ürünü almayı düşünüyorum ya da easysmx X20 gamepad bugün stoklara girmişti, eğer tekrar stoklara girerse onu alacağım.

Bunları yazmışım sonra o da bana rebate100 promosyonundan mı bahsediyorsunuz falan demiş ben de:
Ben bu ödülden bahsetmiyorum. Platform teşviki olarak insanlara verdiğiniz dilediği zaman kullanabileceği kredi ve kuponlardan bahsediyorum. Bu attığınız kodda ben sadece alışveriş yaparsam eğer indirim alacağım. Yapmazsam hiçbir şey yok. Zaten aylık 5 ürün alma hakkımız var biz türklerin. O ödülü kazanmak için bu hakkımı dolduramam. Doldursam bile tekrar ürün alamam.

Sonra o da bana 5 ürün değil 5 sipariş muhabbeti çevirmiş, yok demişim, ticaret bakanlığı öyle demiyor falan filan diye cevap vermişim onun üzerine o da bana:
Efendim, 110 TL'yi Temu kredisi olarak sunabiliriz. Kabul eder misiniz?

Ben de istediğim zaman kullanabilecek miyim falan diye sormuşum kabul etmişim. Bu kadar. Marianne vermiş bana krediyi. %20 kupon için de benzer konuşmalar olmuştu onu da monica vermiştir o zaman. İsimleri karıştırmışım önceki yazdığımda😁

Hocam X20'yi satın adlığınız ödeme kısmını atar mısınız fotoğrafını müşteri hizmetlerine atacağım 1600 ödedim ben.

Eki Görüntüle 2350224
Eki Görüntüle 2350225
Ben 2 gündür böyle hiç değişmedi normal midir?

Sizin kargo ne durumda hocam.

Geç cevap için kusura bakma hocam. Benim de aynı. 3-4 güne kalkar, 3-4 gün de havada asılı kalır uçak, 7 8 güne gümrüğe gelir, 3 gün de gümrükte yatar sonrası artık bulunduğun yere göre 1-2 veya 3 güne eline ulaşır. Aula F75 aldım 1 Kasım'da 12. günde bugün elime ulaştı. Aynı ben de böyle senin gibi kargo yolu gözledim. Şimdi beklemiyorum, 1 haftadan önce gelmesi imkansız gibi 😄

Technopat Haberler

Geri
Yukarı