Okan Çayır
Hectopat
Daha fazla
Kupon verdiklerini biliyordum ama 110 TL kredi nasıl olmuş hocam ya onu damı verdiler.
Bende bayağı tatlı konuştum ya arkadşaım dün sipariş etti %20 kupon vermişsiniz ilk alılverişim olacak falan filan anlattım tık yok hiçbirşry vermdi.
Valla biraz uzun konuştum ikna oldular. Daha önce aldıysan ondan vermemiş olabilirler, bilmiyorum. Ama vermiyorsa biri sohbeti çok uzatmaya gerek yok, başka birine geçip şansını deneyeceksin anca öyle, illa birisi denk geliyor. Benim konuştuklarımın ad soyadları hep Latin veya Araptı. Krediyi Monica isminde birisi verdi, %20'lik kuponu da Marianne verdi. Sanırım Latin olanlar biraz rahatlar bu konuda

Arkadaşlar gerçekten saatlerce mücadele ettim sanırım benim sohbetim üzerine düştü bu fiyat, çünkü Türk kullanıcılar bekliyor dedim. Alanlara hayırlı olsun ama ben düşeceğini sanmadığım için takipte değildim alamadım. Konuştuğum müşteri temsilcisinin de Allah belasını versin madem yapabiliyordunuz bana niye kem küm ettin. Başka bir temsilciye bağlanıp ağzıma geleni söyledim bir daha bu siteyle de işim olmaz hesabımı sildim.
Saat tam 12'yi geçtikten sonra düştü fiyat, ben 00.05'te kontrol ettim düşmüş hatta stok bile eksilmişti. Muhtemelen 11.11 kampanyası kapsamına aldılar da o yüzden %1 daha düşürdüler miktarı. Yoksa çok denedim ben de şunu düzeltin falan diye ama yapamıyoruz veya uzman kişilere bildiriyoruz vs dediler hep. Bence bizim etkimiz yok. Kendisi 11.11'den dolayı düştü.
Ben yazıyorum kredi tanımlayamıyoruz diyor nasıl tanımlayamıyoruz millet nasıl alıyor.
Daha önce aldıysan o yüzden tanımlayamıyorlar. Ben bir şansımı deneyeyim dedim ikinci kez 110 TL kredi almak için yazdım istedim ama sistemde almışsınız olarak görünüyor veremeyiz dedi.

Bu fotoyu kullanın konuşurken, ben de başka forumda gördüm kredi nasıl alabilirim diye araştırırken. bu foto işe yarıyor kredi için. kupon için de yarar. foto:
Son düzenleme: