Benim de elime geldi ürün ben 9. nesile göre daha beğendim. Grip kısımlarındaki o yüzey falan çok sağlam yapılmış. Biraz güç uygulayıp stress testi yaptım gayet sağlam kol. Hissiyat olarak 9. nesil daha sağlammış hissiyatı veriyor ama o kadar da değil. Geçen gün 10 santimden düşen 9. nesil kolumun içinde bir şeyler şıngırtı yapıyor. Bir parça kırıldı ama ne olduğunu bilmiyorum. Malzemelerim yok diye içini de açamıyorum kaldı öyle
Sağlam hissettirme olayının nedeni pürüzlü yüzey. Çoğu kol pürüzsüz yüzeyli ürünler ürettiği için daha sağlam olsa bile 9. nesil daha sağlammış gibi geliyor aslında tam tersi. 9. nesil tabii sağlam ama abartıldığı kadar değil.
Eksi yönü var diyemem kol için dpad çok sağlam çalışıyor. 8 yönlü dövüş oyunlarında da iş görür. Malzeme kalitesi tahminimden çok daha iyi. Kavrama noktaları kaymasın diye çok güzel bir şekilde ayarlanmış analoglar çok stabil. Lt-RT tuşları microswitch olunca bir alışamadım ilk oyunda Razer Wolverine V2 Pro sonrası bayağıdır microswitch bir trigger kullanmamıştım ama alışınca gayet iyi. Ben her özelliğini beğendim. Dün arkadaşla falan biraz suicide Squad oynadık gayet memnunum.
Eki Görüntüle 2357338