Elektronik Easysmx X20 Controller vergi dahil 1600TL

• Konuyu başlatan DMN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 234
  • Görüntüleme 17.219
1732522701584.png
Arkadaşlar X20 kendi sitesinde indirimde şuanda bi bakın.

Benim de elime geldi ürün ben 9. nesile göre daha beğendim. Grip kısımlarındaki o yüzey falan çok sağlam yapılmış. Biraz güç uygulayıp stress testi yaptım gayet sağlam kol. Hissiyat olarak 9. nesil daha sağlammış hissiyatı veriyor ama o kadar da değil. Geçen gün 10 santimden düşen 9. nesil kolumun içinde bir şeyler şıngırtı yapıyor. Bir parça kırıldı ama ne olduğunu bilmiyorum. Malzemelerim yok diye içini de açamıyorum kaldı öyle :D

Sağlam hissettirme olayının nedeni pürüzlü yüzey. Çoğu kol pürüzsüz yüzeyli ürünler ürettiği için daha sağlam olsa bile 9. nesil daha sağlammış gibi geliyor aslında tam tersi. 9. nesil tabii sağlam ama abartıldığı kadar değil.

Eksi yönü var diyemem kol için dpad çok sağlam çalışıyor. 8 yönlü dövüş oyunlarında da iş görür. Malzeme kalitesi tahminimden çok daha iyi. Kavrama noktaları kaymasın diye çok güzel bir şekilde ayarlanmış analoglar çok stabil. Lt-RT tuşları microswitch olunca bir alışamadım ilk oyunda Razer Wolverine V2 Pro sonrası bayağıdır microswitch bir trigger kullanmamıştım ama alışınca gayet iyi. Ben her özelliğini beğendim. Dün arkadaşla falan biraz suicide Squad oynadık gayet memnunum.

Eki Görüntüle 2357338

Hocam kaç saatte tam şarj oluyor biliyor musunuz? Sitede bir bilgisini bulamadım bir de kaç saat gidiyor şarjı?

1732544347436.png

Ürün elime ulaştı mekanik hissi gerçekten çok farklı hisettiriyor normalden farklı olduğu anlaşılıyor. Tıklama sesi olarak klavyede blue switche benziyor diyebilirim. Sonuç 0'a 0 çıktı gerçekten çok iyi sonuç daha iyi yok zaten:D.hissiyatı bayağı güzel hissettiriyor tek kötü yönü rengi tam bembeyaz değil biraz açık girimsi bir tonda o birazcık üzdü beni keşke bembeyaz olsaydı ama kötü gözükmüyor çok da önemli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı