Elektronik Easysmx X20 Controller vergi dahil 1600TL

• Konuyu başlatan DMN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 234
  • Görüntüleme 17.534
Harbiden iyi fiyata aldık özelliklerine göre. Korktuğum tek bir şey var bu joyistikler çok kolay çıkıyor gibi gözüküyor. Videolarda en ufak çekmede çıkıyor keşke biraz daha güçlü olsaydı.
Şu an easy SMX X15 950 TL Temu'da. Gerçek indirimmiş X20.

Eğer çıkarsa uhu ile yapıştırırız. Japon yapıştırıcı gibi sağlam tutmaz o ama yine de engeller çıkmasını. İçini açmak gerektiği zaman fön makinesiyle o bölgeyi ısıtıp çıkarırsın 😄 😄

Keşke alsaydım dediğim gamepad oldu iade bir türlü gelmedi. X20'yi istemeyenler varsa aldıkları fiyattan satın alabilirim veya F75 üstüne ekleyebilirim :D.

Bu arada sen neyi iade etmiştin hocam? Kaç gündür bekliyorsun?

Eğer çıkarsa uhu ile yapıştırırız. Japon yapıştırıcı gibi sağlam tutmaz o ama yine de engeller çıkmasını. İçini açmak gerektiği zaman fön makinesiyle o bölgeyi ısıtıp çıkarırsın 😄 😄

Bu arada sen neyi iade etmiştin hocam? Kaç gündür bekliyorsun?

Yok hocam o kadar riske atmam ben bir şey olursa falan aklıma takılır g yemez açıkçası :D
Çıkması aslında normal çıkarabilmenin sebebi boyunu değiştirmek ama bir tık daha sağlam yapsalar çok iyi olur muş zaten inceleme videolarında tek kötü olarak bahsettikleri şeyde bu. Yere falan düşerse fırlayıp gidiyor videolarda :D.ama yine de güzel.

Keşke alsaydım dediğim gamepad oldu iade bir türlü gelmedi. X20'yi istemeyenler varsa aldıkları fiyattan satın alabilirim veya F75 üstüne ekleyebilirim :D.

Vallahi keşke alsaydınız hocam bir de size 200 TL ödeyecektiniz x15 şu an bu bile aynı para. Ama yine de hocam ara sıra aklınıza geldiğinde bakın belki stoka gelir ben şansıma stok geldi mi diye bakmaya girdiğimde denk geldim öyle aldım başta ben alamamıştım. Acil gamepad ihtiyacınız varsa fantech shooter III alabilirsiniz aslında oda güzel gamepad marka olarak gerçekten kaliteli marka ama özellik olarak X 20ye göre çok fark var.

Son düzenleme:
Niye onun iadesini verdiler hala anlamadım :D krediyle almıştım onu iadesini de krediyle verdiler duruyor öyle.

Ben de iade etmek zorunda kalacağım herhalde iadeyle falan uğraşmayı hiç istemiyorum bulunduğum yerde sadece PTT var, MNG veya Aras ile geri yollatmaya kalkarlarsa en yakın şube 50 km uzakta, git gel bana klavyeye yaptığım masraf kadar masraf çıkaracak 😄 Temu'nun müşteri temsilcisine de sordum hatta istediğimiz kargo şirketini seçebiliyor muyuz iade durumunda diye. Onlar da yok dedi. Sorunun çözümü için teknik destek almaya çalışıyorum bu yüzden Aula global ile iletişime geçtim, cevap bekliyorum ama 1 gündür onlar da cevap vermediler. Tam iade mi verdiler? Ürünü geri yollamanı istemediler mi? Bana pm atar mısın 100 mesajım olmadığı için ben atamıyorum. Ayrıntılı konuşmak istiyorum bu konuyu.

Edit: @Hyperciaa aha şimdi fark ettim sen nick mi değiştirdin? Yağız Özer (soyadından emin olamadım) değil misin sen? Daha önce mekanik klavye almaya niyetlendiğim zaman Akko ile ilgili birçok postunu görmüştüm. Hatta mesajlar bölümüne attığın Akko 5087'nin Sahibinden'de ilanını da görmüştüm ikinci el bakarken. 😄 Denizli yazıyordu eskiden sanki yaşadığın yer? Ve 5075b Plus da satıyordun sanki bir ara onu almaya niyetlenmiştim ama Param Güvende ile satmadığın için takibe almıştım sadece. Sonra ilan gittiydi. Aynı kişisin sanırım. 😄

Son düzenleme:
ürün bugün elime ulaştı. test sonucu değerler bu şekilde çıkıyor. herhangi bir driver'ı var mı bilmiyorum.
1732117987008.png

Ürün bugün elime ulaştı. Test sonucu değerler bu şekilde çıkıyor. Herhangi bir Driver'ı var mı bilmiyorum. Eki Görüntüle 2356252

Haydaa ne ara geldi size hocam 9 Kasım'da aldım ben daha yeni TR'ye giriş yaptı gümrükte. Test değeri çok iyi belki daha yavaş yaparsanız testi 0.1 de çıkabilir. Yanlış değilsem driver yok. 1500 bandına iyi aldık ürünü özellik olarak çok zengin yurt dışında indirimle 40-50 dolara düşüyor ürün biz vergiyle 46 dolara falan aldık.

Haydaa ne ara geldi size hocam 9 Kasım'da aldım ben daha yeni TR'ye giriş yaptı gümrükte. Test değeri çok iyi belki daha yavaş yaparsanız testi 0.1 de çıkabilir. Yanlış değilsem driver yok. 1500 bandına iyi aldık ürünü özellik olarak çok zengin yurt dışında indirimle 40-50 dolara düşüyor ürün biz vergiyle 46 dolara falan aldık.

Benimki hala gelecek :D

1732119980998.png

Ürün bugün elime ulaştı. Test sonucu değerler bu şekilde çıkıyor. Herhangi bir Driver'ı var mı bilmiyorum. Eki Görüntüle 2356252

Canlı canlı bir resim gelir mi hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı