Ekonomi çok iyi yeğenim (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekonomi kotu diye aglamaya gerek yok, aglayanlar sadece kaybedenlerdir. Insanoglu calismadan bir seyleri elde edemiyor maalesef.
Bizde onu diyoruz kardeş.
Ama çalışması gereken biz değiliz.
Çalışması gereken devlet erkanı buradaki çocuklar nasıl çalışacak acaba söyle bana?
Ağlamayana mama yok!
Ağlamazsanız daha çok sömürülürsünüz vesselam.

Bıktım artık yahu PS4'ü 2.el al telefonu 2.el al bilgisayarı 2.el al araba konusuna hiç girmiyorum 2.el ci olduk vallahi 18 yaşımı geçeyim sırf milletin eskisinde kullanmamak için her şeyimi sıfır alacağım.

PS5 alamam iyi bir PC toplayamam teknolojiyi 10 yıl geriden takip ediyorum millet 8K ya geçti ben 1080p deyim hala.

Bizde onu diyoruz kardeş.
Ama çalışması gereken biz değiliz.
Çalışması gereken devlet erkanı buradaki çocuklar nasıl çalışacak acaba söyle bana?
Ağlamayana mama yok!
Ağlamazsanız daha çok sömürülürsünüz vesselam.
Aglamaktan kastim bu degildi ama isteyen istedigi yere cekiyor tabii. Kimse bu duzenden memnun degil, fakat bu surekli "ekonomi cok ya" diyerek evde oturmadan aglamamizi gerektirmez.
@278101 Asgari ucreti ne zannediyorsun ki? Asgari ucret en alt tabakadir. Bu butun dunyada gecerli.

Karamsarlık yapıp ağlamayı bırakın lütfen. Sizi ve hepimizi kimse kurtarmayacak, herkes çalışıp hak ettiğini kazanır bu dünyada. Çalışırsan sen de elde edebilirsin hayalini kurduğun şeyleri.

Hayat standardın düşükse bunu yükseltebilecek sadece sensin. İstediklerine ulaşamıyor musun? O halde istediklerine ulaşabilmek için çalışması gereken de sensin.

Elinden geleni yaptıktan sonra kaygı çekmeni gerektirecek bir durum yok. Stres tembellerin işidir.

Hocam sizinle aynı ülkede mi yaşıyoruz?

Aglamaktan kastim bu değildi ama isteyen istedigi yere cekiyor tabii. Kimse bu duzenden memnun degil, fakat bu surekli "ekonomi cok ya" diyerek evde oturmadan aglamamizi gerektirmez.
@278101 asgari ucreti ne zannediyorsun ki? Asgari ucret en alt tabakadir. Bu butun dunyada gecerli.

Bütün dünyada geçerli. Alım gücü diye bir şey var bilir misin? Hükümetin fatura ve ev kirasına yardım yaptığını gördün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı