Ekonomi düzelecek mi?

Eğitim, ekonomi kötü olduktan sonra gençler ne yapsın? Hayır ekonomiyi geçtim Eğitim yine iyi olsa sözüne katılırım ama Eğitim'de eğitim değil arkadaş. Eğitim sistemi yapmışlar ama öğrenmek yasak.
Bir şirkete gidip yetenekleri sorulunca "180 dakikada x kadar soru çözmek" diyecek sanıyorlar gençleri. Kendini geliştirmeyen kişiler imkanı yok bir şirkette çalışamazlar. Adam PC kullanmayı bilmiyor, şirkette çalışmaya gidiyor. Sebebini sorsan neymiş "180 dakikada x kadar soru çözmüş". :D

Erhan Erkut'un TEDx ve diğer konuşmalarını izlerseniz dediğimi daha iyi anlarsınız.
 
Gardaşım aslında Konya'da petrol bulmuşlar yabancı güçler gizliyormuş bunu bizden o yüzden reise oya devam o çıkarttıracakmış petrolü 2023 yılında.
 
Doların 4 olduğu zaman süperdi. (Ben orayı hatırlıyorum büyüklerimin dediğine göre bir zamanlar 1miş dolar). Düzelmesi 20 yıl bulur.
Zaten Türkiye 6 sıfırı attıktan sonra Türk ekonomisi en iyi dönemini yaşadı. Galiba 2006-2010 yılları arası. Sonra Ergenekon davası falan çıkınca olaylar git gide kötüleşti. ve günümüzdeki halini aldı.
 
Zaten Türkiye 6 sıfırı attıktan sonra Türk ekonomisi en iyi dönemini yaşadı. Galiba 2006-2010 yılları arası. Sonra Ergenekon davası falan çıkınca olaylar git gide kötüleşti. ve günümüzdeki halini aldı.
2006-2013 diye biliyorum. O dönemler Türkiye'nin altın dönemi. Ondan sonra mortgage krizi baş gösterdi ve bizim Amerika'dan ucuza aldığımız Dolarları artık Amerika vermez oldu. Sonu zaten belli :D
 
Gerçekten saçmalıyorsunuz @Ecmel ya tabbi ki ekonomi düzelir zaten 2023 sonrası ekonomide çok büyük ve büyüme kalkınma olacak tabbi huzurlu hayat için 5-6 yıl sürer ama mutlaka ekonomi iyileşir düzelmez diyenlere 2006 - 2013 yılları arasında ekonomi nasıl düzediyse o şekiilde 2028-2029 yıllarında huzura tıpkı 2006-2013 yıllarındaki düzelme gibi ekonomi düzelir ha bu arada eğitim sistemi sorununda yarın bizim okula milli eğitim müdürü gelecek ona söylerim eğitim sistemi hakkındaki tüm şikayetleri ve videoları ve çözüm önerisi sunarım o milli eğitim bakanına söyler eğitim sistemini düzeltir lütfen sakin olun imkansız su bile satamayan Singapur 45 yılda en iyi dünya ülkelerinden birisi oldu bizim durumumuz onlardan çok ilk Singapur'dan çok daha iyi yani üretim yapıp doğal gaz petrol altın gibi kaynaklar çıkarırsak ülke kalkınır inanmayanlar o mucizevi tabu haline getirdiğiniz Avrupa ABD'ye gidebilirsiniz ama buna sonra çok pişman olursunuz.
 
@mrht1234 ironidir diye umuyorum. Yoksa makarnaya seviyor ailen sanırım. :D

Avrupa'ya gidip millet Nobel ödülü alıyor, sen pişman olursunuz diyorsun. Ayda ne kadar et yiyebiliyorsun? Avrupa'daki adam için et yemek normal bir şeyken biz de artık lükse giriyor. Her neyse tartışmayacağım, yaşına veriyorum.
 

Geri
Yukarı