Ekranı değişmiş iPhone 14 Pro Max alınır mı?

hickimse2995

Centipat
Daha fazla  
Sıfır 15 almayı düşünüyordum ama biraz bakınca internette o fiyatlara 14 Pro Max'ler olduğunu gördüm. Hepsi ortalama 45-55k arasinda. Pili yüzde 90 olan ve ekranı Apple servis tarafından değiştirilmiş ve 256 GB. 50K'ya sizce alınır mı? Yoksa ayni fiyata parçaları değişmemiş olan pili yuzde 83 olanı almak daha mı mantıklı?

Sıfır 15 almayı düşünüyordum ama biraz bakınca internette o fiyatlara 14 Pro Max'ler olduğunu gördüm. Hepsi ortalama 45-55k arasinda. Pili yüzde 90 olan ve ekranı Apple servis tarafından değiştirilmiş ve 256 GB. 50K'ya sizce alınır mı? Yoksa ayni fiyata parçaları değişmemiş olan pili yuzde 83 olanı almak daha mı mantıklı?
Öncelikle sıfır 15 yerine 2. el 14 Pro serisi telefonlar daha mantıklıdır. 14 Pro serisi, her yönden düz 15 ve 15 Plus'tan iyidir. Ancak dip fiyatta bulacağın 14 Pro ve 14PM'in değişenleri olur o yüzden biraz daha fark verip(pil sağlığından bağımsız) hiçbir parçası değişmemiş cihazları alın derim. 14 Pro Max'in hiçbir parçası değişmemiş %83 sağlığa sahip modelini almak daha mantıklı o yüzden. Ancak 5-6 aya kadar pil değişimi yapman gerekebilir biraz daha koyup değişensiz ve %90 üzeri pil sağlığına sahip modellere bakmanız iyi olur.
Bu bütçelerde alacağınız bence en mantıklı cihaz iPhone şart değilse S25 Plus olacaktır. 14 Pro serisinden de daha iyi bir telefondur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı