Ekrem İmamoğlu: Masadan çıkacak kararın en çalışkan neferi ben oluyorum

Slogan #HerŞeyÇokGüzelOlacak Ekrem İmamoğlu geliyor, asın Atatürk'lü Türk bayraklarını. Bu zafer hepimizin, bu AKP'den kurtuluş dönemidir. AKP'lilerden teker teker hesap soracak ve yaptıklarının hepsinin cezasını Türk milleti önünde ödeyecekler.

Bu seçimlerde Türkiye vatandaşlarının ciddi anlamda seçim hakkı yok. Durumun farkında olan vatandaşlar aday ne olursa olsun ona vermek zorunda kalacaklar. Umarız ki iyi biri olur ve başarılı olur.

İmamoğlu ağzı çok feci laf yapan birisi. Anlık birisi laf yetiştirdiğinde ağzının payını veriyor ama kazanacağı konusunda endişem var.

İstanbul'da yaşayan arkadaşlar için sorum var:

Memnun musunuz yaptığı işlerden? İstanbul'da yaşamayan, İstanbul ile alakası olmayan insan zaten her seferinde adamı takdir ediyor fakat yaşayanlar arasında kendisine güven azalmış gibi.
1990 - 2013 arası İstanbul'da yaşadım. Orda yaşayan birini memnun edebilecek bir belediye başkanı yaratılmadı... Mümkün değil.

Çünkü sorunun kaynağı belediyeler değil... Erdoğan'ın iktidara gelmeden evvelki önerisi İstanbul'a vize ile gidilsindi... Bilmeyen AK KOYUNLAR google'da "Erdoğan: İstanbul'a 'vize uygulansın' dedim karşı çıktılar, göç engellenmeliydi" tipi aramalar yaparak bulabilir...

Her neyse sen sonra iktidardayken 10 milyon mülteci sokuyorsun ülkeye, bunların büyük çoğunluğu da İstanbul'da...

Tepedeki adam bu olursa, İstanbul'a çözüm getirebilecek bir canlı varlık yok... Belediyelik bir durum yok İstanbul'da...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı