Ekrem İmamoğlu tatil eleştirilerine yanıt verdi

@495477 bu felaketler olunca iznini iptal edip geri dönseydi bu kadar tepki almazdi. Adam IBB baskani, Istanbul'da olmaliydi.

Ana mesele o zaten.

İç İşleri Bakanı Hakkari'de oradan hacca gidecek iken iptal edip olay yerine geliyor. Vali Konya'ya gitmiş iken uçağa atlayıp İstanbul'a geliyor. Ama belediye başkanı tatilde. :( Çok zor bir şey değildi o gece uçağa atlayıp orada bakanın valinin yanında bulunup vatandaşa moral verip yarın sabah gene uçağa atlayıp tatile gidebilirdi.

Üstüne nispet yapar gibi tatilini uzatıp Ege turu yaptı koy koy gezdi başkan. Bunları bizim insanımız sevmez. Ayrıca bu soru sorulduğunda açıklama yapacağına gene AKP'ye salladı. Yok ben şov yapmam yok çizme giyip oraya gitmem diye. İnatla ayağına sıkıyor nedense son zamanlarda Ekrem İmamoğlu.

Not: Yoksa tatil herkesin hakkı tatil yasal olarakta hakkı. Mesele zor günlerde yapması bu tarz şeyleri. Daha öncesinde de deprem sonrası tatile gitmişti :( Orada 50-60 insan ölmüş daha enkaz altında olanlar varken kayağa gitmek nedir. Veya kar kıyamat altında boğaza balık yemeğe gidiyor...

Son düzenleme:
Ana mesele o zaten.

İç İşleri Bakanı Hakkari'de oradan hacca gidecek iken iptal edip olay yerine geliyor. Vali Konya'ya gitmiş iken uçağa atlayıp İstanbul'a geliyor. Ama belediye başkanı tatilde. :( Çok zor bir şey değildi o gece uçağa atlayıp orada bakanın valinin yanında bulunup vatandaşa moral verip yarın sabah gene uçağa atlayıp tatile gidebilirdi.

Üstüne nispet yapar gibi tatilini uzatıp Ege turu yaptı koy koy gezdi başkan. Bunları bizim insanımız sevmez. Ayrıca bu soru sorulduğunda açıklama yapacağına gene AKP'ye salladı. Yok ben şov yapmam yok çizme giyip oraya gitmem diye. İnatla ayağına sıkıyor nedense son zamanlarda Ekrem İmamoğlu.

Not: Yoksa tatil herkesin hakkı tatil yasal olarak da hakkı. Mesele zor günlerde yapması bu tarz şeyleri. Daha önce de deprem sonrası tatile gidiyor. :( Orada 50-60 insan ölmüş daha enkaz altında olanlar varken kayağa gitmek nedir? Veya kar kıyamat altında boğaza balık yemeğe gidiyor...

Ekrem İmamoğlu son zamanlar da belki de en çok tartışılan belediye başkanı olabilir, bir daha ki seçimlerde ne olacak çok merak ediyorum.

Ekrem İmamoğlu geçen sene yaşanan sel felaketinden sonra alt yapı çalışmalarımızı güçlendireceğiz diye açıklamalar yapmıştı. O zamandan bu yana 11-12 ay geçti, ve yine sel felaketi oldu.

@ÖzkanK yemegini yesin de sunu felaket aninda yapinca tepki cekiyor.

Açıklamanın devamında yine sel felaketi olmasından bahsediyor.
İstanbul'un ciddi bir alt yapı ve deprem sorunu var, inşallah çalışmalar hızlanır. Umarım artık kimsenin canına, malına, sevdiklerine zarar gelmez. Geçen Ankara'da olan sel videosuna baktım, bir tane Tofaş mahvolmuş ve bir insan vefat etmiş. Çok üzücü bir durum. Allah rahmet eylesin.

@ÖzkanK yemegini yesin de sunu felaket aninda yapinca tepki cekiyor.

Üstüne bu tarz olaylar sonrası yaptığı açıklamalarda sakıncalı bence. İngiliz büyükelçi ile yemek sonrası yok hemen 1 saatlik yemek diyor 3 saat çıkıyor. Veya karla mücadele kadar önemli bir yemek diyor.
Veya tatile gitmesi soruluyor bana tatil yakışıyor diyor. Karadeniz turu soruluyor vız gelir tırıs gider diyor. Şimdi bu sel felaketi soruluyor. Ben şov yapmam çizme ile foto vermem diyor... Gerçekten çok büyük kredisi vardı İBB seçimleri sonrası resmen harca harca bitirdi... Üstüne verdiği sözleri tutamaması ve iş ile değil sürekli polemik ve yabancı basına verdiği demeçler ile gündem olması hoş değil bence...
CHP'nin olacaksa Cumhurbaşkanı adayı Mansur Yavaş olmalı.

Ekrem'in adaylık düşüncesi yok da gene Kemal dede aday olacak. Kaybettik seçimi :( Tek temennim Mansur Yavaş'ın seçime son 1 ay kala falan adaylığını koyması.

Ekrem'in adaylık düşüncesi yok da gene Kemal dede aday olacak. Kaybettik seçimi :( Tek temennim Mansur Yavaş'ın seçime son 1 ay kala falan adaylığını koyması.

Düşünüyorum da matematiksel olarak gene çok zor. Her türlü KK ikinci tura kalır. Ne olursa olsun CHP'nin adayına oy verecek sorgulamayan bir kitle var çünkü. Üstüne HDP'de kemiksiz Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verecektir.

Selahattin Demirtaş'a özgürlük demeyen HDP'ye taviz vermeyen selam çakmayan yerli ve milli duruş segilecek olan Mansur Yavaş'ı ikinci tura çıkartmayacaklardır. Harcanır hemen. Üstüne iftiralar ve karalama kampanyaları başlar hemen. Saraya giden CHP'li falan gibi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı