Ekrem İmamoğlu: Masadan çıkacak kararın en çalışkan neferi ben oluyorum

Mansur zaten kaç kez aday olmayacağını üstüne basa basa belirtti Ekrem aday olmayacağım diye bir şey demedi. Mansur'un Ankara bb başkanı olması şu anlık daha iyi bir şey. Ekrem karşı laflara direk karşılık veriyor aktif ve genç birisi mansura göre.
Aslında Ekrem-Mansur tartışması yapmamız çok güzel bir şey. Şurada birkaç sene öncesine kadar Tayyip karşısında aday çıkartamıyorduk fakat şimdi 1'den fazla adayımız var :D

Siyasi kişiliği çok benzer. Eğer olur da imamoğlu aday olur ve kazanırsa ileriki yıllarda bu sözümü hatırlarsınız. Ama Türkiye'nin durumu iyi olur, ama kötü olur ben ondan bahsetmiyorum, sadece bir Cumhurbaşkanı modelinden bahsediyorum.

Erdoğan 20 yıldır iktidarda olduğu için güç zehirlenmesi yaşıyor. Doğru noktalarınız var. İkisi de siyasette güçlü biri. karşı tarafı kendine çekme gücü var. Lakin aynısı dememiz için fikirlerinin de aynı olması lazım. Zaten siyasette iyi laf yapmayan birini niye aday olmasını isteyelim ki?

Elimizi taşın altına koyalım arkadaşlar.
IMG_20210608_201030_248523.jpg

Tayyip gibi diyenleri aldırmamak gerek. Bunlar histerik düşüncelerden ibaret. İmamoğlu seçildiği günden itibaren yandaş medya tarafından sürekli hedef haline gelmiş bir isim. Dolayısıyla İmamoğlu'nu daha fazla yıpratabileceklerini hiç düşünmüyorum.

Ekrem İmamoğlunun aday olmasını hiç istemiyorum. Mevcut hükümeti düşürebilecek ve "oy verildiğine pişman etmeyecek" 6'lı masada ki tek aday Mansur Yavaş olur. Sonuçta Mansur Yavaş sağcılardan da oy alıyor.
İmamoğlu'nun aday yapılacağını herkes biliyordu zaten. Asıl sıkıntı İmamoğlu'nun Tayyip'in muadili olması. Tayyip v2.0 gelecek, hazır olun Türkiye.
Kürsüye çıkıp 1 cümle konuşmamış adamın nesini istiyorsunuz anlamadım. Erdoğan'ın en dişli rakibi, İmamoğlu'dur.

Mansur Yavaş'ın bu kadar popülizme kurban gitmesinin sebebi, bir cümle bile konuşmamış olmasıdır. Kendisi konuştuktan sonra ne oylar kaybedecek, ne oylar kazanacak kim bilir. İmamoğlu, aday olarak en mantıklı isim.

İmamoğlu'nu 2. Erdoğan olarak görenler, aşağıdaki videoyu izlesin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"En güçlü nefer olacağım" diyor. Nefer, asker demek. Yani bu adaylık açıklaması değil, "en çok ben çalışacağım" demek.
Aday olur mu bilmiyorum ama konuda hayal kırıklığına uğrayacak çok kişi var gibi görünüyor.

Konu içerisinde Ekrem İmamoğlu'dan daha fazla şey bekleyen sevgili İstanbullu vatandaşların pandemiden, belediye meclisinden ve UKOME'den çıkmayan kararlardan, yine pandemi döneminde toplanan yardımlara devletin el koymasından, kredi almak için ülkedeki bankalara gidildiğinde olumsuz sonuçlandırılmasından, yine kredi için dünya bankalarına gidilmesinden, yılın 4 mevsiminde olabilecek durumlardan sonra başta Tayyip Bey ve AKP, MHP ile hurra saldırıldığından haberleri vardır değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı